Buy your favourite make-up brushes

marți, 30 noiembrie 2010

Actualizare stoc E.L.F. + produse noi

marți, 30 noiembrie 2010
Dupa o luuunga perioada de asteptare, am avut in seara asta surpriza sa constat ca cei de la ELF Romania au actualizat stocul si au adus produsele noi promise.
Am intrat repede in cont, pregatita fiind sa plasez o comanda insa nu am fost putin dezamagita de ceea ce am gasit. Intr-adevar stocul a fost actualizat pentru produsele deja existente pe site, insa cele noi sunt foarte putine si anume: creioanele de ochi essential, rujul tot din gama essential, creionul de tratament pentru ten, 2 editii ale Beauty Enciclopedia iar din gama Studio, kit-ul pentru sprancene, insa doar nuanta Light care este mult prea deschisa.
Eu una ma asteptam sa gasesc in primul rand noile nuante de nail polish si de cream eyeliner dar si gama Mineral.
Voi ce parere aveti despre actualizarea de pe site?


4 comentarii:

DeliasBeautyBlog spunea...

Sincer...am fost ft ft dezamagita.Ne-au dus atata cu zaharelul..vor veni produse noi etc au anuntat inca de acum cateva luni..cate persoane au asteptat!
Si ce au adus?Nu au adus noile nuante de la cream eyeliner,nu au adus nimic din gama Mineral(ma interesau rujurile in mod special:am 4 si sunt ft faine),blush-urile,single eyeshadows,lip stain,angled contour brush,stippling brush,large brush holder,141 Piece Master Makeup Collection,83 Piece Essential Makeup Collection,27 Piece Mini Makeup Collection,lip liner etc.Unde sunt toate astea ca eu nu le-am vazut?!!!!
Eyebrow kit eu am nuanta medium si desi sunt satena e prea deschis asa ca...ce sa fac cu nuanta deschisa pe care au adus-o ei??

Deci...nu gasesc nici un motiv ptr care nu as continua sa comand depe site-ul din UK(mai ales ca ei odata la 1-2 luni au si free shipping international,iar preturile sunt aceleasi!)

Ce vor ei sa facem noi?sa asteptam pana in martie cand se reinoieste stocul.In primul rand nu mai cred aceeasi gogomanie..si in al 2-lea rand mai sunt 4 luni pana atunci.4 luni!!!!

Amalia spunea...

Si eu asteptam Mineral Lip Gloss-ul, Lip Stain-ul si speram si la ceva Holyday Gift Sets.
Am dat in seara asta o comanda la cateva produse care imi erau necesare right away si carora am sa le fac un mic review cand le primesc, iar o comanda mai mare voi da pe site-ul din UK in preajma craciunului.

Alecsutza spunea...

buna fetelor!puteti sa imi spuneti si mie care sunt taxele pt o comanda pe site-ul din uk?sunt interesata de foarte mult timp.astept raspuns.multumesc mult!pupppp

Amalia spunea...

Alecsandra_balan te ajunge cam 3-4 lire transportul la produsele de pe site-ul din UK

Trimiteți un comentariu