Buy your favourite make-up brushes

marți, 30 noiembrie 2010

Preferatele lunii noiembrie

marți, 30 noiembrie 2010
Daca tot se apropie sfarsitul lunii inaugurez si blog-ul si o categorie a sa, Stars of the month.
In aceasta categorie voi posta achizitiile pe care le-am facut in luna respectiva sau cele pe care le-am cumparat si mi-au placut foarte mult. Voi face de asemeni si un review foarte scurt al produselor.
To begin with, preferatele lunii noiembrie sunt:
Palette Sac Collector Sephora




Aceasta trusa contine 98 de farduri de pleoape, atat mate cat si metalice sau cu glitter, 70 de lip gloss-uri, 6 eyeliner-e crema, 4 eyelinere clasice, 2 lip linere, un mini-mascara si bineinteles, o oglinda
Ce imi place la ea -Are un ambalaj extrem de practic, culorile sunt foarte pigmentate, toate nuantele sunt foarte rezistente iar pretul mi se pare destul de acceptabil (198 lei)
Ce nu imi place - Avand in vedere ca sunt atat de multe nuante de farduri de pleoape, paleta de culori trebuia sa fie ceva mai larga dupa parerea mea (se vede si in poza)


Lady Million by Paco Rabanne



again...pentru ca este a2a oara cand cumpar acest parfum. Prima data am luat varianta la 30 de ml pentru ca nu eram foarte sigura daca o sa-mi placa, insa am ajuns efectiv sa-l ador asa ca am luat de aceasta data varianta la 80 de ml.
Dupa cum indica si ambalajul, Lady Million este un parfum care induce opulenta si bogatie si cred ca cel mai bine l-ar descrie cuvantul "cameleonic". Miroase delicios si combina aromele tuturor bestseller-urilor din domeniul parfumurilor. Cand il porti iti da senzatia ca isi schimba mirosul o data la 5 minute din miere in lamaie, din mosc in zmeura, din fresh in dulce.
Ce imi place - In mod clar mirosul si in aceeasi masura si sticluta in forma de diamant
Ce nu imi place - Mi se pare parfumul perfect asa ca nu am de ce sa ma plang.





6 comentarii:

DeliasBeautyBlog spunea...

Paletta de la Sephora o am si eu si imi place ft mult.Dar credeam ca se cheama Blockbuster...

Amalia spunea...

Se cheama si Blockbuster. Eu am dat titlul de pe Sephora.fr de unde poate fi cumparata.Adica de unde poate fi cumparata, in afara de magazinele Sephora :D

imso90s spunea...

de unde ai cumparat-o? care sephora?

Amalia spunea...

Imso90s am luat-o din Sephora din Iasi dar se gaseste in oricare alt Sephora. Intreaba de paleta blockbuster si sigur o mai au.

MAdalina spunea...

Buna! Imi doresc f tare trusa de la sephora dar nu o mai gasesc in Iasi:-(
Nu mai stiu unde sa o caut, pe internet nu gasesc delooooc. :-(

Amalia spunea...

Madalina i'm sorry:(
Cred ca va trebui sa astepti sa apara iar pentru ca sunt serii limitate si le mai baga din cand in cand...sau sa rogi pe cineva din Bucuresti sa iti cumpere, poate mai sunt acolo.

Trimiteți un comentariu