Buy your favourite make-up brushes

miercuri, 8 decembrie 2010

Confessions of an UGGaholic

miercuri, 8 decembrie 2010
Men hate them, women are mad about them!
Dar totusi, cui ii pasa de parerea barbatilor? Pentru ca ei le urasc, ma face sa imi placa mai mult.
Exact asta inseamna pentru mine UGG. O forma de revolta si de a striga:" Sunt femeie dar urasc sa port tocuri doar pentru ca asta le place barbatilor"...chiar urasc, tocmai de asta UGG-urile sunt preferatele mele pentru toate sezoanele.
Iarna le port pe cele impermeabile, primavara pe cele colorate si cu print-uri, vara port cizmele Lo Pro iar toamna, binecunoscutele Classic Tall Chestnut.
UGG-urile sunt un fel de "black dress" in materie de cizme pentru ca merg cu absolut orice: rochii, jeans, pantaloni scurti, pantaloni sport, colanti, orice piesa de vestimentatie la care va ganditi, poate fi purtata in asa fel incat sa se asorteze cu o pereche de UGG-uri.
Chiar daca sunteti pe partie, in metrou, la shopping, la birou sau la un hot date, purtati UGG-uri si lasati-le sa faca parte din voi pentru ca atunci cand porti o astfel de pereche de cizme, trebuie sa ai si atitudinea potrivita pentru ele.
Asa cum existe tot felul de trend-uri, de curente si de clase, UGG-urile reprezinta si ele o categorie de femei: femeie independente, noncoformiste, romantice dar totusi rebele, fierce dar totusi delicate, puternice si pasionale, dar carora le place sa-si ofere ceea ce e mai bun.
Tot nu v-am convins? Atunci poate ma exprim mai bine in imagini

Nici macar Paris nu renunta la UGG-uri...si ea trebuie sa si le faca la comanda din cauza picioarelor absolut imense pe care le are - poarta marimea 45.
In concluzie, daca si pentru voi UGGs inseamna "U Got Great Style", va veti regasi cu siguranta in postarea de mai sus. Iar ca sa fiti sigure ca UGG-urile voastre sunt aceleasi cu ale vedetelor pe care le admirati si daca vreti sa fiti convinse ca le-ati achizitionat pe cele originale, care nu va vor dezamagi la iarna, cumparati-le de pe Uguri.ro.
De asemeni, nu uitati sa participati si la concursul organizat de Adina in colaborare cu cei de la Uguri.ro pentru a castiga o pereche din aceste cizmulite minunate.
So don't forget...MAKE A STATEMENT, WEAR UGGs!

5 comentarii:

iguanitza spunea...

Great post! Loved it.
Și mie îmi plac UGGurile și sunt super călduroase. Am și eu o pereche de vreo 2 săptămâni și sunt încântată, nici nu mai știu ce-s alea șosete că le port fără:)
Și mă bucur să aflu că mai există 'specimene' ca și mine care nu poartă tocuri ! :D

Amalia spunea...

Merci iguanitza :*
Ideea e ca eu am 1.72 si mi se pare ca arat super ciudat daca imi mai pun si tocuri.
La mine cu UGG-urile e boala veche. Cred ca ar trebui sa fac un UGG Haul:))

iguanitza spunea...

Și eu am 1.73 dar nu mi se pare că arăt ciudat...dar nu îmi place durerea aia care îți strică tot cheful de orice altceva.Arăt chiar bine pe tocuri...doar că nu știu să merg pe ele :)) O invidiez pe Victoria Beckham pentru asta:))

Și un UGG haul ar fi chiar interesant, așa că pune-te pe făcut poze :)

Anonim spunea...

=)) chiar crezi k Paris Hilton poarta 45 la picior? mai facut sa rad zau!!!! poarta prietenul meu si are un picior imens cum poti sa crezi k o fata poarta 45? decat daca e trans si nu cred!!! =))

Amalia spunea...

Iguanitza cred ca trebuie sa incercam un fel de "terapie Lady Gaga". Mergem o saptamana pe niste tocuri de-ale ei si cand o sa revenim la tocuri de 10 cm o sa spunem ca n-am purtat ceva mai comod in viata noastra:))

Anonim, nu e vorba de ce cred eu, e vorba ca asta e realitatea:)) Daca dai un simplu search pe google, o sa vezi ca stie toata lumea ca are picioare imense, fiind si foarte inalta.
Oricum ma bucur ca sunt atat de amuzanta si te-am facut sa razi;)

Trimiteți un comentariu