Buy your favourite make-up brushes

sâmbătă, 11 decembrie 2010

NOTD - Flormar 394

sâmbătă, 11 decembrie 2010
Hello girls!
Dupa cum v-am mai spus, cand vine vorba de cosmetice sau orice alte lucrusoare legate de beauty, sunt ca un copil care vede la cineva si plange si se tavaleste pe jos pana primeste. Exact asa am facut si azi dupa ce am vazut la Shopperita oja 394 de la Flormar. Am vazut, mi-a placut, am plecat sa-mi cumpar.
Este o oja potrivita sezonului, zic eu, cu glitter holografic si intr-o nuanta foarte frumoasa. Mai am o oja cu exact acelasi efect, doar ca e gri(392) si este la fel de cute.
Ojele Flormar in general nu sunt foarte calitative atunci cand vine vorba de rezistenta lor pe unghii insa la pretul de 6.5 lei sunt bune si au nuante variate si foarte frumoase.

7 comentarii:

MyaBeauty spunea...

Wow...este superba si acum ca am vazut-o la tine (desi am citit si postul Shopperitei)m-a lovit...am incercat-o la o prietena. Mi-a facut ea unghiile frumos cu doua starturi de oja...eram toata un sclipici, eram in al-9-lea cer :))

Ei dupa 3 zile, sa vezi durere cand am vrut sa o sterg :((( mi-am rupt degetele (pe bune chiar m-au durut). Este frumoasa rau dar se sterge ingrozitor de greu.

Anonim spunea...

Ce frumos se vede!! Ma bucur ca iti place. :D

Amalia spunea...

Mya...citisem pana pe la jumatate comment-ul tau si deja imi venea in cap exact asta:)). E jale cu stersul unghiilor cu glitter. Nu merge nici cu cea mai agresiva acetona si raman si unghiile urate si zdrentuite dar nu ma pot abtine

Amalia spunea...

Shopperita thanks for sharing :*
Trecusem de multe ori pe la standul Flormar sa ma uit la oje si nu vazusem nimic interesant. Cred ca e si putin mai nou adusa nuanta asta.

Mimi spunea...

Ha-ha, eu sunt data cu Flormar 393 (cu sclipici argintiu...si un pic rosu si albastru). Eu am multe oje de la Flormar si imi rezista cam 4 zile pe unghii. Mai mult nu pot sa cer, oricum cam atat rezista majoritatea ojelor, iar pretul este imbatabil (mai ales acum, mi-am luat 2 oje la 6 lei).

Amalia spunea...

Mimi 393 nu o am dar nici nu mai era nimic asemanator ieri cand am fost dar o voi cauta cu siguranta :D

Andreea spunea...

Chiar nu am vazut nuanta asta! Am sa ma uit si eu dupa ea.Pupici!

Trimiteți un comentariu