Buy your favourite make-up brushes

vineri, 17 decembrie 2010

Produse de ingrijire pentru anotimpul rece - Fennel Body Butter

vineri, 17 decembrie 2010
Hello girls!

Am promis ca voi scrie despre cateva produse de ingrijire pe care eu ador sa le folosesc mai ales pe parcursul anotimpului rece (si tare am un sentiment ca anul asta o sa fie luuung tare anotimpul rece)
Am mai scris aici despre balsamul de buze de la Neutrogena si voi continua acum cu acest minunat unt de corp de la Fennel.
Stiu ca s-a tot scris despre el dar nu ma pot abtine. I LOVE IT. 
Fennel este o gama de produse thailandeze cu arome exotice si predominant dulci si destul de puternice, foarte hidtratante si bogate in ingrediente benefice pentru piele.
Am mai avut si alte variante de la Fennel insa acesta, cu unt de shea e preferatul meu by far.Hidrateaza perfect pe termen lung pielea de pe corp si poate fi folosit si pe post de crema de maini. Miroase a napolitane, a ciocolata si a migdale in acelasi timp (incat mi-e foarte greu sa ma abtin sa nu il mananc) insa nu este un miros "ieftin" asa cum ma asteptam prima data cand am testat produsul. Si daca tot veni vorba, cel mai mare avantaj al acestui produs este raportul calitate-pret care este unul excelent. Puteti gasi untul de corp cam in oricare supermarket la pretul de 10 lei pentru 200 de grame.
Acum....eu stiam ca de la Fennel exista body butter si body scrub. De curand am aflat si de Fennel body yogurt pe care il caut disperata pe oriunde ma duc si intreb orice vanzatoare daca nu il are sau macar daca nu l-a avut. Asta pentru ca sunt 4 variante din aceste creme de corp, care miros toate 4 a prajiturele care mai de care deci trebuie neaparat sa le incerc.
In concluzie fac apel la voi daca ati vazut aceste creme sa imi spuneti si mie pe unde ca sa imi fac provizia. As vrea sa le incerc pe toate 4.
Voi ati folosit produsele Fennel? Ce parere aveti despre ele?
Kisses


7 comentarii:

kory_nails spunea...

da e super am si eu.hidrateaza cel mai bine pe timpul asta.am vazut in carrefour si real produse de la ei..

iguanitza spunea...

chiar azi am scos de la 'naftalină' untul meu de corp cu avocado :) uitasem de el și am încercat să le folosesc pe cele deja existente să mai fac curat printre ele. De 2 săptămâni folosesc untul de la minus -417 și deja mă chinui să-l mai iau de pe fund și-mi intră și sub unghii și nu-mi place. Așa că azi am optat pentru cel de la Fennel și mi-am amintit cât de bine miroase și ce bine hidratează pielea.

Nu cred că am văzut Yoghurt...dar dacă cumva îl văd te anunț..până atunci încearcă la Carrefour că acolo am văzut că au tot felul de chestii..

Amalia spunea...

Am fost si pe acolo si nu au decat scrub si unt de corp. In schimb este si o promotie. Parca un mini gel scrub de la Himalaya si un unt de corp la vreo 13 lei. Merita de incercat:D

Anda Zelenca spunea...

Eu il am pe cel cu pepene&castravete si pe cel cu vanilie&mosc...le iubesc pe amandoua!:X:X:X
Tot am zis ca imi iau si cu Shea Butter ca imi place mult mult mirosul, dar am amanat, ca s-au adunat prea multe creme de corp in colectie. :D
Body Yoghurt n-am vazut nici eu...:(
Nu cred ca se gasesc la noi in Ro...

Lira spunea...

Incearca in carrefour.Eu mi-am luat in vara parca un body yogurt cu aroma de inghetata de capsuni (de vis, ce sa mai), foarte bun pe timp de vara in special, nu e asa consistent ca untul, dar intra mai repede in piele, miroase bestial, si lasa un luciu foarte foarte frumos.Alte arome insa n-am mai vazut niciunde.

Amalia spunea...

Lira am cautat in Carrefour insa din pacate nu au decat scrub si butter acum. Probabil yogurt-ul s-a dat ca painea calda :))

Amelia T. spunea...

eu mi-am cumparat cu pepene galben.miroase f frumos,nu ma satur sa il folosesc si in plus hidrateaza f bine:):*

Trimiteți un comentariu