Buy your favourite make-up brushes

miercuri, 12 ianuarie 2011

Review:Guerlain Parure Aqua

miercuri, 12 ianuarie 2011
Hello girls!
Am pregatit un nou review pentru voi si spre sa va fie de folos.
Daca ma intreaba cineva care este fondul meu de ten preferat, nu cred ca stiu sa ii raspund pentru ca am mai multe, in functie de sezon si in functie de cum se simte pielea mea, care e cam mofturoasa.
Totusi in top ar fi Guerlain Parure Aqua si Parure Extreme, Estee Lauder Doube Wear si binecunoscutul Revlon Colorstay. Cum despre celelate s-a tot vorbit, m-am gandit ca ar fi binevenite cateva cuvinte despre Guerlain Parure Aqua.
Descrierea oficiala:Moisturising - Mineral Enriched - SPF 20 PA+++ This foundation not only brings out the complexion’s natural radiance, it also pampers the skin, gently hydrating it. Every time you apply it, it feels like a fluid droplet of freshness melting onto the face, a delicate veil that disperses to leave the skin feeling soft, smooth and fresh.like a plump ripe fruit. Fresh and fluid, it glides over the skin, delicate, supple, silky and imperceptible. The “barely there” finish is so perfect that you feel like you are not wearing make-up at all. Nothing remains but a dazzling radiance.
Descrierea mea:Parure Aqua este un fond de ten cu adevarat diferit fata de toate celelalte.De ce?Pentru ca atunci cand il aplici, ai efectiv senzatia ca te speli pe fata, altfel nu pot descrie senzatia:)). Formula sa ii permite sa "se topeasca" la atingerea cu tenul.Din acest motiv, dupa cum spune si descrierea oficiala, nu simti ca ai aplicat deloc fond de ten iar aceasta senzatie se mentine toata ziua si te face sa te simti foarte fresh.Daca mai adaugam si ca este un fond de ten iluminator, imbogatit cu minerale si ca are factor de protectie solara 20,atunci e clar de ce imi place, dar asta nu inseamna ca nu are si puncte slabe si ajungem si acolo imediat.
Ce imi place?Textura, parfumul, senzatia de catifelare pe care o lasa, faptul ca nu incarca si nu imbacseste tenul, pana si ambalajul.
Ce nu imi place?Well...eu il folosesc mai ales iarna, atunci cand trebuie sa evit produsele prea agresive. E putin cam prea lejer pentru vara si din acest motiv nu reuseste sa mentina tenul in stare perfecta o zi intreaga atunci cand sunt +30 de grade afara.Puterea de acoperire este medie, asa ca nu il recomand persoanelor care au probleme cu petele rosii, cosurile, etc.
Aici ar mai fi ceva de obiectat, care poate fi un inconvenient pentru multa lume si anume pretul.Fondul de ten costa in jur de 200 lei.
Daca il recomand?Daca suntenti dispuse sa faceti un mic efort financiar pentru ca tenul vostru sa fie fresh si radiant, DA, il recomand pentru ca este un produs care isi merita banii si pentru care descrierile sunt total indreptatite.
Voua ce fond de ten va place? Ati folosit sau ati vrea sa folositi Parure Aqua de la Guerlain?
V-am pupat.

10 comentarii:

Machiaj Ochi spunea...

Nu l-am folosit niciodata, e un pic cam scump, dar din cand in cand se merita sa facem cate un efort financiar pentru un deliciu cosmetic.

Amalia spunea...

Machiaj ochi, exact.Dam pe mancare si pe produse pentru casa minim 200 de lei pe saptamana si nu putem da pentru tenul nostru?;;)

fashion doctor spunea...

am avut varianta extrem,pot sa spun atat-fabulos!

Amalia spunea...

Modniza complet de acord!:D

Irynuk spunea...

nu l-am folosit,dar nu se stie niciodata:)
multumim de informatii:)

Madalina spunea...

am avut si eu fondul acesta de ten..mi s-a parut genial! bineinteles,am vrut sa incerc si alte fonduri de ten asa ca am abandonat:))
:* kisses.

Andreea spunea...

Chiar nu am idee cum miroase,dar o sa ma duc maine sa il miros si eu.
Ai un blog award de la mine plus un tag al parfumurilor preferate la mine pe blog!
Pupici!

Amalia spunea...

Multumesc mult Andreea:*...pentru ambele:D

Natasa spunea...

Buna Amalia,
Cred ca am sa-l încerc eu.Momentan am parure pearly white, am obsesie cu tenurile de porțelan ...don't ask:p...
Mai am un picuț si il termin..mi-a placut foarte mult...imi place si mirosul, suav.

Amalia spunea...

Natasa nu l-am incercat...dar ajung si acolo:))
Indeed mirosul e superb.Miroase foarte classy:)

Trimiteți un comentariu