Buy your favourite make-up brushes

miercuri, 26 ianuarie 2011

Shopping: Soap&Glory Glam-a-Lot

miercuri, 26 ianuarie 2011
Hello girls!

Astazi iar am am avut o zi super aiurea la facultate, plina de surprize neplacute + un examen absolut oribil si pe langa asta, de o saptamana nu fac altceva decat sa invat si mi-a ajuns pana peste cap.Abia astept sa dau ultimul examen joi, pe care sper sa-l si iau si sa scap!
Dupa cum spuneam intr-un comment la aceasta postare, cred ca am facut o pasiune iremediabila pentru marca Soap&Glory.Imi plac in primul rand produsele si apoi ambalajele si metoda lor de promovare.E un brand foarte inedit si original si din acest motiv este si foarte popular.Pe langa toate astea, cred ca sunt foarte accesibile raportate la calitatea lor ridicata.
Anyway azi dupa examen am mai trecut o data prin Sensiblu cu intentia de a-mi cumpara un gel de dus si un unt de corp tot de la aceasta firma insa nu am mai gasit decat gloss-ul Sexy Motherpucker, pe care deja mi-l luasem si un set pentru ten care continea scrub, niste servetele demachiante parca si nu mai stiu ce.
Uitandu-ma mai bine am descoperit acest spray parfumat pentru corp si cum sunt exact ca un copil mic atunci cand vine vorba de ambajale dragute m-am decis foarte repede asupra lui.
And here it is:
Mi se pare body spray-ul ideal.Miroase extrem de delicat si de girly a flori proaspete, vanilie si mosc si ce mi-a placut cel mai mult la el in comparatie cu alte spray-uri de corp este ca nu miroase deloc cheap. Restul, dupa parerea mea, cum ar fi cele de la Avon, au un parfum ieftin si banal, desi imi plac si acelea:)).
Pretul sau este de 25 de lei pentru 250ml.
Incep sa ma indragostesc din ce in ce mai mult de Soap&Glory iar zilele acestea cred ca ma voi duce sa-mi iau si setul de 3 gloss-uri, pentru ca ma impac foarte bine cu cel pe care il al(Ii fac si un review daca vreti) si untul de corp The Daily Smooth.
Voi ati incercat ceva de la Soap&Glory?
Pupici


7 comentarii:

Anda Zelenca spunea...

Si ambalajul chiar e super!

Natasa spunea...

Hi,
Am uitat, iti recomand un balsam de corp foarte bun, este uimitor de hidratant dar nu e gras si intra in piele imediat.Partea cea mai buna...are un miros de parfum frantuzesc.....miroase putin a Miss Dior Cherie.Se numeste The Righteous Butter, este produsul lor de referinta.Hope it feeds your need:D

Amalia spunea...

Natasa i know:(( dar e out of stock acum in toate farmaciile Sensiblu in care m-am mai uitat.
Nu mai e decat The daily smooth deocamdata:D.
Oricum abia astept sa mai aduca produse ca sa imi cumpar muuulte, multe;))
Pupici

Anonim spunea...

Si eu am descoperit gama Soap&Glory de curand si la fel ca si tine m-am indragostit pe loc .Din pacate Sensiblu distribuie doar o parte infima din produsele lor :( Untul de corp The Daily Smooth e excelent,miroase incantator si hidrateaza foarte bine pielea

Amalia spunea...

Anonim no problem pt ca oricum majoritatea produselor Soap&Glory le poti gasi pe Asos.com:D

Anonim spunea...

Adevarat . Singura problema e ca nu livreaza in Romania produsele Soap&Glory . :( Doar in Uk si Irlanda .

Amalia spunea...

Anonim i had no idea:(
Pana acum mi-am mai luat din Sensiblu dar stateam linistita la gandul ca pot sa imi iau de pe Asos.

Trimiteți un comentariu