Buy your favourite make-up brushes

sâmbătă, 19 martie 2011

Concurs Cosmetic Plant!

sâmbătă, 19 martie 2011
Hello girls!
Stiu ca nu am fost chiar prezenta pe blog in ultimele zile dar ma voi revansa fata de voi impreuna cu cei de la Cosmetic Plant
Ceea ce va propunem este putin mai inedit fata de concursurile sau giveaway-urile cu care sunteti obisnuite dar sper sa va placa si sa fie un lucru binevenit.
Ce trebuie sa faceti pentru a castiga:
  • Sa imi urmariti in mod public blog-ul sau sa dati "Like" paginii mele de Facebook;
  • Sa intrati pe site-ul Cosmetic Plant, sa va alegeti de acolo orice produs doriti voi si sa incercati sa-l promovati intr-un mod cat mai interesant si mai original.Fie printr-un desen, un print creativ in Photoshop, un slogan sau absolut orice credeti voi ca se potriveste produsului respectiv.Puteti incorpora numele, poza sau logo-ul Cosmetic Plant.Astept de la voi sa va folositi foarte mult imaginatia si sa iasa ceva dragut.
  • Sa imi trimiteti pana pe data de 31.03.2011, un e-mail la metropole_insomnia@yahoo.com, sa treceti la subiect "Concurs Cosmetic Plant", sa-mi aratati ideea voastra de promovare si sa-mi spuneti numele cu care ma urmariti pe blog sau pe Facebook.
  • Sa postati pe blog-ul vostru despre acest concurs sau sa scrieti pe Facebook.
  •  
Cum se va desfasura concursul:
Pe data de 1.04.2011 toate entry-urile voastre valide vor fi postate atat pe blog-ul meu cat si pe Facebook si vor fi supuse votului:). Puteti acumula voturi atat prin commenturi la postarea de pe blog cat si prin "like"-uri pe Facebook.
Pentru a castiga mai multe voturi puteti afisa creatia voastra pe blog-ul vostru sau pe Facebook cu link catre concurs :)
Veti putea vota concurenta favorita timp de o saptamana.Dupa finalizarea votului vom lua in considerare si cealalta jumatate a etapei de jurizare si anume parerea mea si a unei persoane din cadrul Cosmetic Plant.

Iata ce puteti castiga:

Premiul I
- Lapta demachiant hipo-lipo-activ pentru ten normal si uscat cu aloe vera & unt de cacao;
- Lotiune tonica fara alcool pentru ten normal si uscat cu aloe vera;
- Crema contur pentru ochi Q10 + ceai verde;
- Crema gommage cu extract de galbenele;

Premiul II
- Balsam vitaminizant pentru par uscat si normal cu brusture & vitamina B6;
- Lapte de corp pentru toate tipurile de piele Q10 + ceai verde;
- Crema gommage cu extract de galbenele;

Sper ca nu am omis nici un detaliu insa daca aveti intrebari sau nelamuriri va rog sa ma contactati fie pe mail, fie printr-un comment si voi raspunde cat mai repede posibil.
Va pup si spor la treaba!

11 comentarii:

Andreea spunea...

wow am sa particip si eu,am un wishlist imens pentru Cosmetic Plant plus ca ma atrage mult ideea de la care porneste acest concurs!
Pupici!

Amalia spunea...

Andreea va astept sa participati in numar cat mai mare:D:*

Unknown spunea...

Voi participa si eu cu produsul meu preferat Cosmetic Plant :)

Amalia spunea...

CosmeticsReview succes!
Sa ai inspiratie cat mai multa:)

Anonim spunea...

Super concursul, super si produsele! Te astept si pe blogul meu http://e-cosmetic.blogspot.com/. O zi frumoasa in continuare.

Amalia spunea...

Asa e!
Sunt super produsele:)

Anonim spunea...

nu sunt bune de nimic aceste produse eu am incercat am cumparat facand conanda de pe internt si nu sunt multumita de nici un produs de al vosrtu sunt apa de ploaie.Imi pare rau dar asta e parerea mea iar parerile sunt impartite.Voi ce faceti acum este sa va atrageti clienti pt ca orcine este multumit sa castige ceva moca

Amalia spunea...

Anonim nu inteleg de ce spui "al vostru" pentru ca eu nu lucrez pentru Cosmetic Plant.Acest concurs este pur si simplu rezultatul unei colaborari/sponsorizari, cum vrei sa o numesti.
Iar faptul ca "orcine" care este multumit poate castiga ceva moca nu mi se pare un lucru rau.
Tie nu ti-ar face placere sa poti castiga un produs cu care tu personal sa te impaci bine?

Andreea spunea...

Anonim inainte de a vorbi aiurea ca nu sunt bune aceste produse,mai bine te abtineai de la comentarii rautacioase!
Nu te-a obligat nimeni sa participi la acest concurs,eu personal am reusit doar sa testez laptele demachiant cu macese si mi-a placut foarte mult!
As mai testa si altele de la ei,dar nu am access aici la produsele lor!

Frombeautywithloveblog spunea...

super concursul :) am publicat despre concurs pe pagina mea de facebook pe care o gasesti pe blogul meu...

Unknown spunea...

@Anonim: ne pare rau ca in cazul tau produsele noastre nu au avut efectul scontat. Majoritatea celor care au incercat produsele au fost cel putin multumite de acestea. In plus, nu ii strica nimanui sa incerce ceva gratuit, castigat la un concurs. Daca ii place produsul bine, daca nu, nu. Nu exista nicio obligatie ca persoana sa continue sa il foloseasca / sa il cumpere. Participa acele persoane care sunt tentate de premii.
@Amalia si Andreea: ne bucuram ca voua va plac produsele si speram ca si castigatorii/castigatoarele vor fi multumite!

Trimiteți un comentariu