Buy your favourite make-up brushes

joi, 24 martie 2011

Review: produse Cosmetic Plant

joi, 24 martie 2011
Hello girls!
In seara asta vreau sa va vorbesc putin despre cateva produse Cosmetic Plant avand in vedere faptul ca am organizat si un concurs Cosmetic Plant pe blog.Puteti citi mai multe detalii aici.
Deci sa incepem:)
Lotiune tonica fara alcool cu Aloe Vera si vitamina E
Descriere oficiala:
Indicată chiar şi tenului uscat, loţiunea curăţă şi tonifică epiderma stimulând funcţiile biologice ale pielii şi activând circulaţia sângelui. Conţine vitamina E, pantenol şi extract de Aloe Vera bogat în aminoacizi, minerale, polizaharide, vitamine. Se aplică zilnic, dimineaţa şi seara , pe faţă, gât şi decolteu cu ajutorul unui disc demachiant. Purifică, împrospătează şi tonifică pielea, pregătind-o pentru aplicarea cremei preferate.
Descrierea mea:
Este o lotiune care miroase foarte fresh iar cel mai important lucru este ca nu contine alcool.Din acest motiv este foarte blanda cu tenul si nu exista riscul de iritatii sau usturimi.Mie imi place foarte mult sa o folosesc dimineata.Ma ajuta sa ma simt mai bine cand ma trezesc:))
Pret - 9 lei;
Crema de zi hidratanta cu vitamina C din macese
Descrierea oficiala
Concepută special pentru a asigura necesarul de hidratare al tenului pe durata întregii zile. Conţine vitamina E alături de vitamina C naturală din măceşe. Ele acţionează sinergic, stimulând metabolismul celular, neutralizând radicalii liberi responsabili de îmbătrânirea prematură a tenului. Complexul hidratant menţine echilibrul hidric normal al epidermei. Extractul de roiniţă (Melissa officinalis) are proprietăţi cicatrizante şi antiseptice. Textura lejeră şi parfumul fructat conferă o senzaţie de prospeţime şi vigoare. Se aplică zilnic, dimineaţa, pe pielea perfect curată, masând uşor până la absorbţia completă. Constituie o bază perfectă pentru machiaj. Hidratează şi protejează tenul de agresiunea mediului ambiant.
Descrierea mea
Dupa parerea mea este o crema hidratanta dar in acelasi timp foarte light.De obicei folosesc majoritatea cremelor doar in zonele cu probleme carora au fost destinate insa aceasta chiar imi place.Sunt foarte putine creme pe care le aplic pe toata fata iar crema Cosmetic Plant se numara printre ele.
Fiind atat de lejera imi place sa o folosesc pe post de baza de machiaj in special daca aleg un fond de ten cu acoperire foarte mare.
Pret - 8.4 lei;
Crema pentru calcaie cu ulei de salvie si germeni de grau
Descrierea oficiala
Îmbogăţită cu vitaminele A, F şi ulei din germeni de grâu, crema protejează şi hrăneşte pielea uscată, aspră, crăpată. Reduce proliferarea bacteriană, datorită substanţelor antiseptice şi a uleiurilor naturale de cimbru şi salvia. EMOLIENTǍ, CALMANTǍ, REFRIŞANTǍ. Îndepărtaţi pielea îngroşată cu un răzuitor sau piatră ponce, aplicaţi crema zilnic, dimineaţa şi seara, preferabil după baie. Masaţi uşor până la absorbţie completă.
Descrierea mea
Prima data am auzit de aceasta crema de la Iguanitza care m-a facut foarte curioasa s-o incerc iar acum ii dau dreptate.
Pe langa faptul ca miroase foarte frumos a lamaie si menta,chiar hidrateaza super pielea iar mie personal mi se pare necesara o crema pentru picioare dupa o iarna atat de lunga in care au suferit saracele picioare numai in cizme:))
Pret - 7.8 lei;
Puteti sa comandati produse Cosmetic Plant si de pe site-ul lor www.cosmeticplant.com sau puteti sa va puneti la contributie creativitatea si sa participati la concurs, dupa cum am spus si mai sus.

Cam atat deocamdata,
pupici!

2 comentarii:

Anonim spunea...

crezi cae potrivita si pentr un ten mixt?

Amalia spunea...

Anonim da insa ai putea sa incerci sa eviti zona T:)

Trimiteți un comentariu