Buy your favourite make-up brushes

marți, 29 martie 2011

Tinute Gala Premiilor GOPO 2011

marți, 29 martie 2011

Hello girls!
Dupa cum probabil ati vazut pe la televizor, aseara a avut loc Gala Premiilor GOPO 2011 cu red carpet si tot  ce trebuie pentru ca vedetele de pe la Pro Tv sa isi afiseze tinutele festive. Sincer ma asteptam la mai mult.Au fost si tinute frumoase dar si dezamagiri, ca de fiecare data.

Amalia Enache mi-a placut cel mai mult din ce am vazut pana acum.Pe langa faptul ca arata impecabil iar rochia ii sta perfect si ii subliniaza formele, a ales si o culoare in tendinte care o prinde foarte bine.
Mircea Solcanu a avut o aparitie cu care deja ne-a obisnuit, combinand elemente classy cu tenisi:D

Cabral in ultima vreme are un stil foarte bine definit si chiar mi se pare ca arata foarte, foarte bine mai ales ca a "spart" monotonia tinutei cu acea cravata slim rosie.
Din pacate nu pot spune acelasi lucru si despre Andreea Patrascu.Rochia mi se pare destul de banala iar cand am vazut cu ce e incaltata...horror!!! Chiar nu cred ca e ok sa ai pantofi decupati/ sandale sau ce fi avand ea la o rochie de seara de acest gen.Mie personal mi se pare ca nu se potrivesc deloc.

De Kitty Cepraga mi-a placut de cand eram micuta iar ea era VJ la MTV.Mi se pare o femeie foarte frumoasa si bine proportionata.Pacat ca nu a lasat acest lucru sa se vada din cauza rochiei care mie mi se pare ca arata ca o pijama ieftina.Culoarea imi place dar nu si modelul...despre acel blazer nici nu mai zic.

 Maria Dinulescu este extrem de glam in aceasta rochie clasica tip clepsidra.Se potriveste perfect genului ei de corp mai curvy iar machiajul si coafura o completeaza minunat.

Iulia Albu...nu mi-a placut niciodata nici ca femeie nici ca si caracter si nu am de gand sa-mi schimb acum parerea.Mi se pare mult prea scheletica.Inteleg ca a vrut sa fie extravaganta dar consider ca tot ce i-a iesit este o aparitie mai mult decat vulgara.Imi pare rau dar arata ca Marilyn Manson in vartianta feminina.
Voi ce parere aveti?
Pupici


19 comentarii:

ff spunea...

iulia albu e groaznica.

Laura spunea...

Ai dreptate, Amalia Enache are intr-adevar o tinuta impecabila, cat despre Iulia Albu, nici nu mai stiu ce sa spun,mie personal mi se pare o increzuta si o nesuferita iar imaginea pe care si-a creat-o mai nou, chiar ca te duce cu gandul la Marylin Manson.Pacat, proaspata mamica sa se maimutareasca in felul asta , nu se vede deloc in oglinda.Te pup!

yoana spunea...

imi place cuplul solcanu amalia enache ca si aparitie..foarte frumoase tinutele lor..just glamorous..kitty e preferata mea, dar vorba ta o rochie mai pe forme era mult mai indicata pentru ca are cu ce..pe maria nu o suport..are ceva vulgar fara macar sa vezi mai mult decat fata ei..parerea mea..iar despre iulia albu nu are sens sa comentez prea mult..pot spune doar ca e o toapa de doi lei, seaca in ceea ce priveste aparitiile ei si exemplificarea perfecta a proverbului ce a fost si ce-a ajuns..

Diana (boonDY) spunea...

Imi place Maria Dinulescu, cum a combinat rochia si coafura, o prind foarte bine. Cat despre Iulia Albu, nu puteam sa o zic mai bine... Marilyn Manson feminin. E jenant. Culmea e ca ea se considera foarte attractive...

Denisa spunea...

nici mie nu mi'a placut niciodata Iulia Albu :))

Alexandra spunea...

i agree:*

Amalia spunea...

SuperficialBeauty eu sunt curioasa cum poate sa-i placa de ea omului ala care e ditai mai designer-ul de pantofi si e foarte clar ca are gusturi super bune.

Amalia spunea...

Laura vrea sa fie ea speciala dar din pacate cade rau de tot in penibil. Chiar mi se pare intruchiparea cea mai relevanta a unei fashion victim in toata regula:))

Amalia spunea...

Yoana mai de graba "ce-a fost si ce vrea sa para" pentru ca nu mi se pare o femeie realizata.Nu stiu sa aiba vreo meserie sau ceva la care sa se priceapa, in afara de datul in spectacol care nu se pune:))

Amalia spunea...

Diana, Maria Dinulescu mi se pare ca aduce aici a un fel de Marylin Monroe intr-o varianta mai bitchy dar care ii sta foarte bine;))

Amalia spunea...

Denisa pana acum n-am auzit pe nimeni sa-i placa de ea.Nici nu stiu ce mai cauta...

Amalia spunea...

Alexandra ma bucur ca sunteti de acord cu mine:):*

yoana spunea...

chipurile e avocat de profesie..dar eu una nu as apela la serviciile ei never,..si nici nu am auzit sa fi fost avocata in vreun caz..

Miuri spunea...

deci sunt perfect de acord cu tine cu tot ce ai postat.. aceleasi pareri le-am avut si eu cand am vazut pozele :)

te pup

Lucia Popa spunea...

Out of topic : please,daca ai primit mailul meu cu participarea la concursul Cosmetic Plant anunta-ma ! :*

Amalia spunea...

Yoana mai bine zis a terminat Dreptul si atat:)) sau Dreptul a terminat-o pe ea

Amalia spunea...

Miuri ma bucur ca suntem gand in gand;))

Amalia spunea...

Honey Bunny scuze urma sa raspund cu o zi inainte de a se termina concursul la toate mail-urile dar da, l-am primit:)

Amalia spunea...

Betty merci:*
Sigur, ma ocup zilele astea de el:D

Trimiteți un comentariu