Buy your favourite make-up brushes

miercuri, 9 martie 2011

Urari de 8 martie & campanie Ivatherm & campanie Gerovital Plant

miercuri, 9 martie 2011
Hello girls!
Vreau in primul rand sa va urez un intarziat 8 martie fericit, plin de bucurii si sa fiti iubite, admirate, rasfatate si apreciate!
Sper ca ati petrecut in compania celor dragi si ca ati primit tot ceea ce ati poftit voi.
Daca va face placere, astept sa imi povestiti cum a fost ziua femeii pentru voi si va rog sa primiti acest buchet virtual de lalele din partea mea:)
In al doilea rand vreau sa va spun ca sunt extrem de bucuroasa ca am fost aleasa alaturi de alte fete in campania de testare Ivatherm pe trender.ro. Abia astept sa primesc produsele si apoi sa va spun si voua cateva cuvinte despre ceea ce am ales.
Pe langa asta am primit astazi si plicul cu mostre de la Gerovital Plant si chiar m-am mirat de cantitatea produselor primite.Ma asteptam sa fie muuult mai putine.Dupa ce le testez pe majoritatea si le testeaza si mama mea pe cele antirid ,voi reveni cu pareri.
Deoarece am primit si coletul de la Elf UK de unde am comandat printre altele si primer-ul mineral de ochi, urmeaza sa fac zilele astea si un mic review si o comparatie intre mai multe primere de ochi pe care le cunoasteti si le folositi multe dintre voi.
Va pup!

3 comentarii:

Andreea spunea...

Felcitari ca ai fost aleasa pentru campania Ivatherm!
Un La multi ani si pentru tine,impreuna cu buchetelul ala dragut de lalele! De unde stii ca imi plac lalelele galbene? :D
Nu am facut mare lucru ieri,mai mult am dormit,sunt inca racita...
Asteptam review-uri! Pup!

Amalia spunea...

Andreea sunt prea frumoase ca sa nu-ti placa:)
Si eu sunt racita dar n-am avut deloc stare in casa.In primul rand am batut toate mall-urile cap-coada:))

Amalia spunea...

Betty merci:D

Trimiteți un comentariu