Buy your favourite make-up brushes

duminică, 22 mai 2011

Castigatoare giveaway Sigma F80

duminică, 22 mai 2011
Hello girls!
M-am miscat destul de rapid cu numararea commenturilor si verificarea fiecarui entry de aceasta data pentru ca mi-am rezervat cateva ore bune pentru a face asta.
Mi-a venit mai usor sa fac un tabel pe foi decat in Excell si daca este cineva dintre voi curioasa, voi face poze la fiecare foaie in parte ca sa fiti convine ca totul s-a desfasurat ok:)
Am decis sa nu mai pun acum pozele pentru ca in total au fost 181 de entry-uri, adica ar veni vreo 7 foi si 14 poze:))
De asemeni stiu ca unele comment-uri apar de 2 ori datorita problemelor cu blogger-ul dar am verificat si le-am luat in calcul o singura data, bineinteles.
Sa vedem ce a ales randomel de data aceasta:
La numarul 38 se afla Ancka (anculici_ancka(at)yahoo.com).Am trecut si adresa de email pentru a nu fi confunzii intre Ancele care ma urmaresc si care s-au inscris la giveaway;)).
Ancka felicitari si astept un mail pana luni seara la ora 23:59 cu datele tale de contact.Vei primi 2 colete, unul cu premiul surpriza de la mine si altul care iti va fi trimis direct de la cei de la Sigma.

8 comentarii:

Alina Barbu spunea...

ce norocoasa!! felicitari !:*

Ionny spunea...

Felicitari castigatoarei:*:*

Irynuk spunea...

felicitari:*

Denisa spunea...

felicitari :*:*

Camy spunea...

felicitari castigatoarei!

Andreea spunea...

felicitari castigatoarei!

Mihaela Pojogu spunea...

Felicitari Anca !

Unknown spunea...

imi cer scuze daca mai scriu din nou acest comentariu, dar am impresia ca nu s-a trimis primul:-s

deci.. nu imi vine sa cred ca am castigat.. sunt super incantata.. iti multumesc Amalia pt premiu si tuturor fetelor pentru felicitari .. de cand astept sa incerc si eu aceasta pensula.. am auzit numai lucruri bune.. dar in sfarsit o sa o am si eu pe a mea..

P.S. scuze ca am trimis e-mailul asa de tarziu.. sper sa nu te superi, dar nu am avut cand sa o fac.. si am specificat si in e-mail motivul.. tocmai ti-am trimis e-mail la adresa pe care ai pus-o la "About me" sper ca aceea este adresa la care trebuia sa trimit :-s..

Te pup si iti multumesc inca odata :*:*

Trimiteți un comentariu