Buy your favourite make-up brushes

miercuri, 4 mai 2011

Preferatele lunii aprilie & others;

miercuri, 4 mai 2011
Hello girls!
Iar am intarziat cu postarea asta asa ca nu am sa ma las pierduta in detalii:))





Acestea sunt produsele pe care le-am folosit cel mai des in luna care a trecut.Unele sunt achizitionate in aprilie iar altele sunt mai vechi si am redescoperit dragostea pentru ele:))
Un produs cumparat luna asta este serul leave in Gerovital Plant Sebum Control.Il folosesc de vreo 2 saptamani si cand voi avea o parere clara despre el, ii voi face un review.
Despre lotiunea micelara Vichy Normaderm am vorbit chiar zilele trecute aici si imi mentin parerea in legatura cu ea.Este foarte buna si singura dupa care nu simt nevoia sa imi clatesc tenul.
Deodorantul Nivea Pure&Natural am vrut sa-l incerc dupa ce am cumparat si demachiantul din aceeasi gama si m-am impacat bine cu el.Sincer nu vad nici o diferenta fata de alte deodorante Nivea sau Dove dar inca il folosesc pentru ca imi place foarte mult cum miroase:D.
Blush-ul Elf Gotta Glow il am de mai mult timp si i-am facut un swatch aici.Nu prea l-am folosit in martie pentru ca este destul de auriu.Acum insa e perioada perfecta pentru el.Se vede absolut superb in partea de sus a pometilor, peste un bronzer sau un blush.
In aprilie am revenit si la o veche dragoste.Primul meu rimel preferat, L'Oreal Volumissime. Cred ca este unul dintre cele mai bune mascara pe care le-am folosit vreodata desi nu are periuta exagerat de mare.Pe langa asta e cel mai negru rimel incercat de mine pana acum:)Chiar vi-l recomand pentru ca are si un pret destul de mic, 20 si ceva de lei.
Lacul de unghii Essie Big Spender l-am folosit si rasfolosit o buna parte din aprilie.Ador culoarea si rezista foarte mult pe unghii...aaa si sa nu uit, are un luciu superb care se mentine macar 2 zile.Am scris aici despre el.
O alta descoperire este si balsamul de buze Baolishi.Va dati seama ca nu este extraordinar de hidratant sau rezistent dar miroase EXACT a Skittles si imi vine sa-l mananc.

Cum se apropie cu pasi repede vara, a trebuit sa "scot de la naftalina" si un ruj si un gloss extrem de roz ambele:)).Este vorba despre celebrul Flormar 521 si despre gloss-ul Nyx Round Lip Gloss nuanta Doll Pink.Ambele sunt superbe iar dupa gloss sunt innebunita.L-as purta si prin casa daca s-ar putea:D

Acum ca mi-am facut datoria pot sa incep sa bat campii despre altceva.Vreau sa va mai arat un lantisor de la Accessorize pe care l-am cumparat recent si care mie mi se pare superb si pe langa asta, mi-am amintit ca am ramas datoare cu o poza cu acei pantofi de la Zara cu care v-am batut la cap aici. Sper sa va placa!


Va pup si daca aveti intrebari siti ce aveti de facut:*



17 comentarii:

Ami spunea...

Ce pot sa`mi placa pantofii!

Amelia T. spunea...

Astept review-ul la serul Gerovital:X
Lantisorul si pantofii sunt foarte frumose!sa le porti sanatoasa!te pup

Anca Buzea spunea...

Ce bine arata rujul Flormar, imi place mult culoarea!

Dariaa spunea...

Foarte draguti pantofiori:d

Amalia spunea...

Ami si mie si mi-e asa ciuda ca e inca frig si nu ii pot purta:(

Amalia spunea...

Amelia cred ca cel tarziu saptamana viitoare voi face si review-ul:d

Amalia spunea...

Anca si mie dar tare mult mi-ar fi placut sa fie si putin mai hidratant.

Amalia spunea...

Daria thanks:*

Bella spunea...

Bow down pentru pantofi :X Superbi:D Sa-i porti sanatoasa :X

Ela spunea...

Frumos lant!

Amalia spunea...

Libertat merci:* Abia astept sa se mai incalzeasca.

Amalia spunea...

Ela thanks!

Anda Zelenca spunea...

Pantofii si lantisorul....:X:X:X
Cred ca o sa imi cumpar si eu lotiunea micelara Vichy, impreuna cu gelul de curatare probabil, ca mi se termina cel de la Ivatherm. Si am reducerea de 30% de pe Facebook, de ce sa nu profit de ea?:))

Pup.

Amalia spunea...

Anda si eu urmeaza sa profit de reducere si sa iau a2a lotiune deja:d.Pupici

Gabriela spunea...

Super sandalutzele. Sper sa nu-ti para rau ca ti i-ai luat ca sunt sigura ca iti vin de minune. Pup

Gabriela spunea...

uitasem sa te intreb : de unde iti mai iei produse Nyx de cand nu mai aduc cei de la majeup-shop??

Amalia spunea...

Adina nu mi-am mai cumparat nici eu de cand nu au mai adus cei de la makeup-shop:(
Ce anume te intereseaza?Ca mai am cumparate pe care nu le-am folosit:p

Trimiteți un comentariu