Buy your favourite make-up brushes

joi, 30 iunie 2011

Castigatoarea Sigma Miss Taylor Kabuki Brush

joi, 30 iunie 2011
Hello girls!
Am terminat si eu in sfarsit cu facultatea si am fost foarte fericita acum cand am apasat din nou, dupa mult timp, butonul "POSTARE NOUA" :D
Imi pare foarte rau ca am intarziat atat de mult cu anuntarea castigatoarei pentru pensula Sigma, dar ca sa ma revansez, v-am mai pregatit o surpriza pe care o voi posta cel mai probabil in seara aceasta, so stay tuned!
Sa trecem insa si la treburile noastre.

Deoarece pensula a fost dedicata in primul rand organizarii unui giveaway pe Facebook, au avut intaietate fetele care s-au inscris pe Facebook si apoi cele de pe blog.
Castigatoarea de la numarul 17 este Suzana Harzoiu.Felicitari!!!...si te rog sa imi trimiti un e-mail cu datele tale de contact pana sambata la ora 23:59.


9 comentarii

joi, 16 iunie 2011

Vand pantofiori Zara!

joi, 16 iunie 2011
Hello girls!
Presupun ca va aduceti aminte ca v-am cerut mai de mult parerea in legatura cu niste pantofiori de la Zara.
Ei bine, i-am cumparat dar nu imi sunt buni.Ca marime sunt ok, dar eu am piciorul lung si ingust asa ca imi sunt larguti si imi ies din picioare.
Vreau sa ii dau pentru ca nu are sens sa "imbatraneasca" la mine in dulap si cu siguranta nu ii voi mai purta desi imi plac la nebunie:(
Sunt marimea 40 dar merg foarte bine si la un 39 pentru ca mie imi stateau fix si au si elastic la bareta.
Pretul este de 120 de lei dar daca vi-i doriti cu adevarat mai putem negocia daca imi trimiteti un mail sau dati add pe messenger la metropole_insomnia@yahoo.com

8 comentarii

luni, 13 iunie 2011

Giveaway: Sigma Miss Taylor Kabuki

luni, 13 iunie 2011
Hello girls!
Am revenit cu un nou giveaway pentru voi, sponsorizat tot de cei de la Sigma.
Puteti castiga o pensula kabuki Miss Taylor daca lasati un comment la aceasta postare cu numele cu care ma urmariti pe blog sau pe Facebook si o adresa de e-mail la care va pot contacta.
Optional puteti sa postati pe blog-ul vostru despre acest giveaway iar astfel aveti o sansa in plus de castig.
Va puteti inscrie la aceasta postare sau pe Facebookdand un click aici.
Giveaway-ul incepe acum si este deschis pana pe data de 20.06.2011 la ora 23:59.

46 comentarii

luni, 6 iunie 2011

Favoritele lunii mai

luni, 6 iunie 2011
Hello girls!
Stiu ca nu am mai scris de mult si va mai dura ceva pana sa imi intru de tot in ritm, cam inca o luna, sper mai putin...dar voi reveni in forta, va promit:)
Pana atunci am hotarat sa va arat care sunt favoritele lunii ce tocmai a trecut.Cum card reader-ul vad ca nu vrea sa tina cu mine de data asta,ma descurc cum pot cu pozele.So here we go:
O.P.I. Big Hair...Big Nails
Imi place extrem de mult culoarea, nu este nici portocalie dar nici rosie, este foarte lucioasa si are o textura de jeleu:D.Singura problema este ca trebuie aplicate vreo 4 straturi ca sa arata ca in sticluta.

Revlon Super Lustrous Gloss in nuantele Pink Pop si Coral Reef

Cele despre care vorbesc sunt ultimele 2.Textura lor este superba iar culorile sunt perfecte pentru vara.

Pensula Sigma F80
 
E cea mai buna pensula pentru fond de ten pe care am avut-o pana acum si ca sa fiu sincera, singura careia nu i-a cazut nici un fir de par desi e chinuita zilnic si spalata cu sampon si ulei de masline.Arata la fel ca atunci cand era noua.

Quad-ul Revlon Coffee Bean


  In ultima perioada nu am apucat sa realizez machiaje prea colorate sau prea elaborate asa ca acest quad a fost perfect.Culorile sunt usor de aplicat si de obicei le folosesc pe toate 4 in machiaje.

Elf Healthy Glow Bronzing Powder in nuanta Warm Tan
 
Din pacate nu rezista el extrem de mult dar imi place foarte mult culoarea si luciul pe care il da fetei.Este foarte bun pentru sezonul cald si este unul din produsele care demonstreaza ca frumusetea nu trebuie neaparat sa fie scumpa.
Cam atat pentru luna mai!
Va pup si astept intrebari de la voi.





10 comentarii