Buy your favourite make-up brushes

vineri, 15 iulie 2011

Castigatoare giveaway Elemental Esthetics

vineri, 15 iulie 2011
Hello girls!
Stiu ca iarasi am lipsit cam mult insa de data asta chiar am o scuza buna)). Dupa cum stiti, trebuia sa ma mut si abia acum am reusit sa imi aranjez tot si sa-mi fie instalat si netul.
Nu va mai povestesc despre cate eforturi, telefoane si rugaminti s-a intamplat sa vina in sfarsit si echipa de la internet pentru ca presupun ca aproape toate am trecut prin astfel de chinuri macar o data.
Dar sa trecem la partea care va intereseaza pe voi cel mai mult si anume castigatoarea pensulei de blending Elemental Esthetics si a micului premiu surpriza din partea mea.



Castigatoarea de la numarul 28 este Suiu Andreea-Otilia. Felicitari si te rog sa imi trimiti un mail in 48 de ore cu datele tale de contact pentru a-ti putea trimite premiul:).
Sper sa termin cat mai repede de facut curat si de pus totul in ordine ca sa reintru in normal cu postarile pentru ca taaare dor imi este de blog-uit!
Va pup!

5 comentarii:

Yry spunea...

felicitari castigatoarei

Andreea-Otilia spunea...

Multumesc muuult de tot!!!

Andreea-Otilia spunea...

Am trimis mail :)

Unknown spunea...

Felicitari Andreea!
si eu stiu cum e cu netul.. m-am rugat 2 sapt la randul sa vina odata sa mi-l puna si mi-au zis ca nu au timp si scuze din astea.. au venit pana la urma, dar fara net parca e o vesnicie;))...
pup :)

Cris spunea...

Am si eu un giveaway pe blog.
Daca vrei sa participi te astept cu drag: http://ccdomino.blogspot.com/2011/07/pink-swirls.html

Trimiteți un comentariu