Buy your favourite make-up brushes

miercuri, 5 ianuarie 2011

Review: Elf Tone Correcting Concealer

miercuri, 5 ianuarie 2011
Hello girls!

Azi vreau sa spun cateva cuvinte despre concealer-ul din gama Elf Essential.
De regula nu prea folosesc acest gen de produse pentru ca am tenul destul de curat iar fondul de ten si pudra, aplicate corect isi fac destul de bine treaba. Am primit cadou acest corector la una din comenzile Elf si am spus ca totusi, ar fi bine sa il incerc mai ales in perioada sarbatorilor cand de la mancarea nesanatoasa si vremea ciudata, imi apar tot felul de monstruleti pe fata.
Descrierea oficiala: Acopera acele pete de roseata nedorite, cearcanele si cosurile! Tratamentul multi-tonal cu silicon mascheaza imperfectiunile tenului si roseata, lasand pielea cu un aspect sanatos.
Descrierea mea: Corectorul practic este un produs care vine in ajutorul fondului de ten pentru a putea acoperi orice imperfectiune sau pata de roseata de pe fata iar corectorul de la Elf isi face destul de bine treaba.
Ce nu-mi place este ca pe site nu prea poti vedea cum trebuie nuantele iar in cazul fondului de ten si al concealer-ului este esential sa alegi culoarea potrivita tenului tau.
Eu am primit nuanta Apricot Beige, am aplicat putin si am vazut ca mi se potriveste chiar foarte bine. Am intrat ulterior pe site, din curiozitate si am observat ca nuanta afisata de ei la Apricot Beige este muuuult mai inchisa decat in realitate.
Ca sa va faceti o idee, va spun ca folosesc nuanta Sand Beige la fondul de ten Revlon Colorstay, pentru ca pe acesta il stie toata lumea.
Ce imi place? Ca este intr-adevar folositor atunci cand vrem sa acoperim mai bine cearcanele, petele sau alti dusmani care apar pe ten si are o putere suficient de mare de acoperire dar fara sa iasa prea mult in evidenta pe fata.
Ce nu imi place? Well...mirosul. Pe site la parfum scrie Sugar Orange dar de fapt miroase cam a chimicale insa nu foarte puternic si pentru ca nu trebuie folosita o cantitate foarte mare, nu este foarte deranjant.
Il recomand? Da...raportul calitate-pret este unul foarte bun pentru ca dupa cum bine stiti, acest corector costa doar 8 lei si isi face datoria foarte bine pentru banii acestia.
Voi l-ati folosit? Ce alte concealer-e folositi?...pentru ca eu sunt relativ noua in acest domeniu. Dupa cum am spus, e printre putinele corectoare pe care le-am folosit.
Pupici.


7 comentarii:

fashion doctor spunea...

chiar imi caut acum ,am avut de la clinique,bun,dar mereu imi trebuie altceva.nu vreau sa fac comanda de la elf,prefer sa incerc in magazin.

Amalia spunea...

Modniza eu in ultima vreme am facut o pasiune pentru shopping online.Parca e mai distractiv decat cel din magazin:))
Cateodata dau comenzi numai de dragul de a cumpara ceva, spre rusinea mea.

Andreea spunea...

Amalia eu am ceva "activitate' in domeniul concelearelor :))

Am incercat asa:
-Erase Paste Benefit -isi facea treaba f bine,e favoritul meu!
-Laura Mercier anticearcan -inca incerc sa imi dau seama daca imi place mai mult decat Erase Paste,e mai light L.M ,deci acopera o idee mai putin,dar arata mai natural aplicat pe ten
-Calvin Klein- marca asta mi se parea cu oarecare pretentii inainte sa incerc produsele lor,dar anticearcanul lor e cam ... anonim!
-Essence anticearcan- la cat costa doar 3 euro isi face treaba minunat! Pacat ca dupa cateva ore se strange in zona ochilor....
-Margaret Astor anticearcan- l-am detestat din prima clipa: nu acopera mai deloc,nu arata prea natural,deci BIG NO!
-L'Oreal Touche Magique e un anticearcan raportat la pret-calitate f bun,dar calitativ nu e la fel de bun ca Erase Paste sau ca Laura Mercier.

Eu iti recomand cu caldura sa le incerci pe primele doua.L.M e mai dificil de aplicat,blenduit,cere mai multa atentie.

Amalia spunea...

Andreea merci ca ai avut rabdare sa scrii mai in detaliu:*
Sa stii ca Erase Paste de la Benefit de mult vreau sa incerc. Vazusem un tutorial pe youtube la o tipa si l-a folosit pe buze, ca sa le poata creiona in afara conturului lor natural si mi-a placut foarte mult ce a iesit.

Andreea spunea...

Erase Paste are un pret mai maricel,dar sincer te va tine macar 6 luni daca il folosesti cu moderatie.Daca il folosesti zilnic ca mine si ai cearcane destul de vizibile in jur de 3 luni.Incearca varianta full size,cel care se afla in kit urile Benefit e nuanta 2 si pare ca nu e la fel cu varianta full size.Eu folosesc nuanta 1 de la erase paste.

Alexandra spunea...

Eu l-am comandat pe cel dublu din gama Studio, cel cu highlighter, pentru ca uitasem de cele din gama essentials :-\...:P Anyways, arata foarte bine si-mi place descrierea ta. Si la pretul acela, cred ca merita pe deplin sa fie cumparat. Mai ales ca, eu una, ador elf! <3 :)

xoxo

Toni Tralala spunea...

This definitely comes in handy for my dark circles!

Trimiteți un comentariu