Buy your favourite make-up brushes

vineri, 4 februarie 2011

Question: Cum scapam de punctele negre?

vineri, 4 februarie 2011
Hello girls!
Am gasit prilejul cel mai potrivit pentru a deschide o noua rubrica.Una in care in principal, voi cere sfaturi de la voi in legatura cu anumite probleme.
In ultima vreme am observat ca am porii cam dilatati si imi apar din ce in ce mai multe puncte negre pe care efectiv le urasc!...si nu numai in zona nasului.                                                                                                  
Nu m-am mai confruntat niciodata cu aceasta problema asa ca nu prea cunosc nimic in materie de produse anti-puncte negre.Stiu doar ca daca incerci sa le scoti, se inmultesc.Tocmai din acest motiv apelez la voi, ca sa imi spuneti ce produse sa folosesc pentru indepartarea lor? Sau ce tratament sa urmez?
Astept raspunsuri si sugestii de la voi.
Pupici



foto:www.acnecureremedy.com

21 comentarii:

Madutza spunea...

Scrub-urile astea superficiale nu au cine stie ce efect. Eu iti recomand sa incerci diverse produse cu acizi in componenta (AHA/BHA). Spre exemplu, cauta in supermarketuri lotiunile de la L'Oreal Pure Zone/Garnier Pure Active sau noua crema antiimperfectiuni de la Gerovital Plant. Te poti orienta si spre dermato-cosmetice, unde ti-as recomanda Keracnyl, de la Ducray, dar mai sunt si altele (Ivatherm, Avene). Sa fii atenta apoi si la hidratare, si la protectia solara (acizii fotosensibilizeaza)!
Te pup, noapte buna! :) :*

Andreea spunea...

Eu folosesc scrub de fata si mai nou mi-am luat cleaning cream de la Dr Haushka.Poti folosi si tarata de grau,si din cand in cand infuzii cu musetel, cu aburi.
Nu stiu cat de folositoare iti sunt sfaturile mele,dar eu cam asa procedez.
Am inteles ca Porefessional de la Benefit ar fi bun pentru "atenuarea" porilor.

ColourMePretty spunea...

Uite ceva ce ma tenteaza in acest sens : http://xmakeupyourmindx.blogspot.com/2011/02/nu-nu-vom-vorbi-astazi-despre-surf-ci.html#comments
M-a convins imaginea before-after. Eu nu am puncte negre, ci albe. Dar pana la urma sunt totuna deci ma gandesc ca de ce nu ar functiona si pe ultimele la fel de bine.

DeliasBeautyBlog spunea...

Si eu am problema asta...cea mai buna optiune este un tratament cosmetic de curatare si hidratare pe luna(facut la un salon ok!).
Eu merg la inceputul lunii si pana la urmatoarea vizita nu mai am nici o problema.
Pup! :)

MooNy spunea...

1. abureala - adica fierbi niste apa, pui un prosop in cap si lasi pielea sa se "inmoaie" vreo 5 minute
2. Prepara o amsca din albus si hartie igienica. Bati un albus, in tintinzi pe nas si aplici deasupra lui hartie igienica. Cand hartia se face ca si cartonul (se intareste de la albus), dezlipesti.
3. Aplici o masca cu aspirina si carbune medicinal pentru a curata si detoxifia.
4. Hidratezi.
Spor!

Andreea's blog spunea...

Ai incercat nose strips?
Cei de la Montagne Jeunesse sunt foarte buni! Ii gasesti in orice hypermarket! :)

Cristina Cioba spunea...

eu merg la cosmetica la o tipa, 100 lei/sedinta-dar acolo oricum se include si pensatul, poate parea mult insa foloseste produse profesionale-babor...iar rezultatele se vad...merg o data/luna si am tenul curat curaaaat, din ce in ce mai bine:) asta e singura solutie cosmetica profesionista, sper sa-ti fi fost de folos sfatul meu. pupici

Anca Grigoraș spunea...

Eu am scapat de porii dilatati si punctele negre cu Isotrexin gel. Pe prospect scrie ca trebuie aplicat de 2 ori pe zi, insa mie imi usca pielea prea tare si il foloseam doar seara. Acum il folosesc doar cand simt ca este nevoie.
Anca G.

Amalia spunea...

Madutza tind sa inclin spre produsul Ducray pentru ca am mai folosit de la firma asta si m-am impacat foarte bine:D

Amalia spunea...

Andreea am vazut la tine pe blog cleaning cream de la Dr Haushka si chiar sunt curioasa in legatura cu brand-ul asta pentru ca nu am folosit nimic pana acum.

Amalia spunea...

Ramona e greu cu punctele astea pe fata:)) De oricare culoare ar fi:D

Amalia spunea...

Swee Crazy Lopllipop nu stiu de ce dar mi se par cam "neortodoxe" metodele folosite la saloane:)) As prefera o crema sau orice altceva.

Amalia spunea...

Moony thanks:D
Nu mai auzisem pana acum!

Amalia spunea...

Andreea's blog nose strips sunt bune, le-am incercat dar nu numai in zona nasului am problema asta...si cu ele rezolv treaba doar pe jumatate practic:))

Amalia spunea...

Miss Sunshine mersul la cosmetica pentru masti sau aplicat creme da, dar cum spuneam, mai stiu metode care nu ma prea incanta:))

Amalia spunea...

Ank.grigoras multumesc:D
Oricum aplic doar pe zonele cu probleme asa ca sper sa pot aplica de 2 ori chiar. Sunt curioasa sa incerc:)

unika spunea...

dupa luuuuungi incercai cu una mie masti profesionale, scrub-uri, creme (sau cremuri hmmm corectati-ma :-p), sedinte la saloane profesionale si cu diferite tani care mai de care :bune: am recurs la proceduri babesti, astfel am devenit eu tanti profesionala home made :D...o data pe saptamana, deobice sambata sau duminica, depinde de program:
1. procedura aburi cu musetel (musetel cules de minedin locuri speciale, pure din zona de munte :) )
2. scrub facut in cateva minute...1 lingurita zahar brun sau scortisoara si 1 lingurita miere naturala (adica din aia care parca e zaharisita ) , dar aia e miere naturala care se zahariseste, bunelul meu avea stupi asa ca stiu :D.
3.masca 1 lingurita de iaurt dulce cu o picatura ulei de masline, pentru luminozitate si hidratare :)
O duminica placuta in continuare.

P.S.: acuma sunt la pasul 3, cu masca :D

Amalia spunea...

Unika sper sa am si eu rabdare sa fac asta o data))

Anonim spunea...

Si eu am cam aceleasi retete ca Unika :)) Cand nu am chef sa prepar masti, folosesc Clean&Clear. Mie imi merge.

Mihaela Gurău spunea...

Eu am primit de la farmacie o mostra de la Avene pentru gomaj. Mi se pare geniala, si-a facut efectul in 2-3 zile.

Amalia spunea...

Mika produsele de la Avene chiat sunt super bune:D

Trimiteți un comentariu