Buy your favourite make-up brushes

marți, 22 februarie 2011

Review: cateva produse Elf

marți, 22 februarie 2011

Hello girls!
Dacat tot se desfasoara pe blog un giveaway cu produse Elf la care va mai puteti inscrie pana pe 28 februarie inclusiv, am decis sa vorbesc si despre cateva produse Elf pe care le-am incercat de curand.

Elf Natural Radiance Blusher nuanta Innocence.
Descriere: Acest pigment rafinat si delicat da stralucire pometilor si un aspect sanatos. Contine agenti de texturizare, face pielea fina la atingere si minimizeaza porii. 

Este o nuanta roz-peachy cu reflexii care ofera un finish luminos tenului, asemanator cu cel dat de blush-urile Sheertone Shimmer de la Mac si chiar seamana cu nuanta Springsheen.Pana acum nu mai incercasem nici un blush de la Elf, doar bronzere si pudre si pot sa spun ca sunt foarte multumita de el.Nici nu mai este necesara aplicarea unui iluminator deasupra pometilor, cel putin la nuanta aceasta.

Elf Shimmering Facial Whip nuanta Pink Lemonade.
Descriere:Pentru utilizare multipla, contine vitamina B, C si E care ilumineaza si netezeste pielea instantaneu, fara sa incarce tenul.


Acest produs a devenit unul dintre preferatele mele de la Elf.Isi face treaba foarte bine. Eu il folosesc pe post de iluminator pentru pometi si ador aspectul pe care il da tenului. In swatch-urile urmatoare l-am pus alaturi de Highbeam de la Benefit nu pentru ca ar semana la nuanta, ci pentru ca au texturi asemanatoare.Chiar vi-l recomand.Eu cu siguranta voi incerca mai multe nuante.
Cu blitz:

Fara blitz:

Mascara transparenta pentru gene si sprancene Elf.
Descriere:Obtineti un aspect glossy, stralucitor si sanatos al genelor si sprancenelor cu agentii de tratare continuti de mascara pentru gene si sprancene. Un aspect atat de frumos nu a fost niciodata mai usor de obtinut.
Eram foarte curioasa in legatura cu acest produs inainte sa-l incerc.Partea pentru gene sincer nu prea o folosesc, cel putin nu singura.Aplic doar dupa ce s-a uscat rimelul, daca nu sunt multumita de cum arata aspectul final al genelor.In schimb celalalt capat il folosesc zilnic pentru ca am sprancenele destul de rebele si momentan le-am lasat sa creasca pentru a le putea da alta forma.In consecinta, daca le ating din greseala sau daca las sa cada bretonul peste ele, isi strica imediat forma.Rimelul transparent functioneaza ca un fixativ si le aranjeaza perfect.Dupa ce s-a uscat pot aplica fard deasupra fara nici o problema.
Iata si un swatch. In prima poza nu am folosit nimic nici pe gene, nici pe sprancene iar in cea de-a doua am utilizat ambele capete ale rimelului.Genele au un aspect mai sanatos iar sprancenele, desi nu sunt in cea mai buna forma a lor, par mai ridicate si mai dese.

Voua ce produse Elf va plac?
Pupici


22 comentarii:

A.M. spunea...

eu am mai multe: blush-urile coy si shy, rimelul transparent pentru gene si sprancene, pudra bronzanta luminance, crema iluminatoare spotlight, pensula mixta, pensula pentru blending si pentru fardul de ochi (gama normala) :D

Amalia spunea...

A.M si pudra bronzanta e foarte faina:D
M-am referit ca am incercat doar un singur blush de la Elf ca in rest am tone de produse de la ei care nici nu mai stiu pe und sunt.Cred ca daca ma apuc sa caut prin posete voi avea surprize:)).
Eu in nuanta Spotlight am stick-ul multifunctional.E foarte fain...merge si ca iluminator pe pometi si ca baza pentru ochi.

Denisa spunea...

mie imi plac sprancenele tale :)):*

de la elf, cel mai mult imi place crema nuantatoare si all over cover stick :d

Andreea♥ spunea...

Cel mai mult imi place balsamul de buze terapeutic,cel de vanilie, trusa pt sprancene si pudra matifianta translucida.

Amalia spunea...

Denisa eu le urasc efectiv:))Ma bate un gand sa le mai las sa creasca si sa ma duc la salonul Anastasiei Soare ca sa-mi dea alta forma.Dau 150 de lei o data dar macar sa scap de ele:))

Anonim spunea...

Imi place blush-ul. Nu ma mai ispititi, fetelor! Sunt la "cura". :))

Iulia spunea...

Esti un pic nebuna Amalia.. Sprancenele tale arata fff bine..

Andreea spunea...

In primul rand ai niste ochi foarte frumosi!
Cat despre elf, imi place pensula flat top si primerul de ochi mineral, alte produse nu prea am incercat :-s

Ma tenteaza sa incerc pensulele din gama mineral, tu le-ai incercat? Par destul de fine..

Anda Zelenca spunea...

Am si eu toate produsele descrise de tine mai sus, insa la mine Innocence nu se vedea deloc, e prea deschis pentru mine. :(
Pacat, ca e nuanta superba.

Matzzza`s profile spunea...

Am batonul corector si il ador <3
Isi chiar face treaba :))
Mi-am comandat si trusa cu 4 nuante tot corectoare,dar habar nu am cum sa o folosesc :-" :"> :D
Eu una sunt multumita de baton :X

Amalia spunea...

Andreea trusa pt sprancene vreau sa mi-o comand si eu:D
Inca nu am apucat sa dau comanda din stocul nou de produse.

Amalia spunea...

Shopperita chiar eram curioasa cum iti merge postul negru:))

Amalia spunea...

Iulia cred ca e mica poza, de aia:))

Amalia spunea...

Andreea multumesc:*
Primer-ul mineral si blush-ul Gotta Glow din gama studio sunt pe lista mea de shopping de pe Elf Uk.Chiar vreau sa-mi dau comanda zilele astea.Cat despre pensulele mineral chiar n-am idee.Daca le folosesti sa imi spui si mie cum sunt.

Amalia spunea...

Anda mie imi place ca e deschis.Il folosesc mai ales la machiaje mai intense ca sa nu incarce prea tare:D

Amalia spunea...

Matzzza corectorul verde se aplica peste pete rosii,cosuri rosii sau iritatii.
Corectorul care are nuanta mai deschisa, acel crem-bej se foloseste pentru zona de sub ochi si pe pleoape sau pe orice alta zona ce se doreste a fi iluminata.
Corectorul bej mai inchis se foloseste pentru cearcane si pungile de sub ochi iar cel mov ascunde urmele maronii, petele de la solar de exemplu sau pistruii :D

Iulia spunea...

Ma bate gandul ca la urmatoarea comanda sa-mi iau si iluminatorul acela lichid. Eu sunt tare incantata de pudra lor nuanta Luminance. Cu toate ca ei o denumesc "pudra bronzanta" este de fapt o pudra iluminatoare :D. Ti-o recomand! E rezistenta si in plus ofera pometilor un glow sanatos si frumos.
Ah, si sa nu uit - pensula pt blending. Iar o investitie buna (si este si ieftina).

Amalia spunea...

Iulia iluminatorul lichid vreau si eu sa mi-l comand in mai multe nuante:D
Cat despre pensule am cam toata gama de pensule de la Elf si indeed sunt bunutze.

iguanitza spunea...

și eu am blush-ul nuanța Shy, cred că e chiar cea din poză. Îmi place că se ia bine pe pensulă și se aplică super și mai e și destul de rezistent.
Iar crema iluminatoare...ar fi preferata mea dacă ar fi și mai rezistenă. Eu am nuanțele Citrus și Pink Lemonade.
Intru acum pe site să îmi mai clătesc ochii, poate cumpăr ceva:P

Amalia spunea...

Iguanitza eu am stick multifunctional in nuanta Spotlight si imi place asa mult.Il folosesc pe pometi dar iti dai seama ca nu are acelasi efect ca si crema iluminatoare.Cred ca s-ar vedea super bine nuanta Spotlight la crema:d

Andreea♥ spunea...

Ai un tag de la mine:http://myblueberrynights-andreea.blogspot.com/2011/02/tag-get-to-know-me.html
Pupici.

Amalia spunea...

Andreea multumesc :*.Ma ocup de el cat de curand:D

Trimiteți un comentariu