Buy your favourite make-up brushes

vineri, 25 martie 2011

Bunatati Farduricolorate.ro

vineri, 25 martie 2011
Hello girls!
A mai trecut o saptamana si vreau sa va spun ca ma sperie faptul ca trece mult prea repede timpul si parca nici nu-mi dau seama.In curand vine Pastele si iar vacanta de vara apoi:)
Dar trecand la ale noastre, la inceputul aceste saptamani, in urma unor schimburi de mail-uri am avut marea placere de a o cunoaste pe Gabriela de la farduricolorare.ro. Este o tipa extrem de simpatica si de sociabila si se vede ca ii plac foaaarte mult cosmeticele asa ca am stat de vorba vreo ora jumatate pe aceasta tema:)
Mi-a oferit si foarte multe bunatati despre care vreau sa va scriu cateva cuvinte.
Prima la rand este paleta 88 Metal Mania de la Coastal Scents.

Dupa cum vedeti este deja destul de folosita pentru ca pur si simplu o ador.Are atat nuante metalice, cat si nuante cu sclipici sau foarte fin sidefate plus cateva cu reflexii holografice.Am banuit ca v-ati plictisi daca m-as apuca sa fac swatch la toata paleta asa ca am ales doar 3 culori care imi plac foarte mult ca sa vedeti cat sunt de pigmentate.

Zilele acestea m-am machiat numai si numai cu ea, dupa cum se vede si in poza ca e destul de folosita.Imi place ca e foarte diferita de trusele clasice de 88 sau de cea de 180 pe care o am eu. Fardurile au alta consistenta.

Urmatorul produs m-a uimit pur si simplu si va fi cu siguranta singurul corector pe care il voi cumpara de acum inainte.Dupa dezamagirea cu paleta de corectoare de la Elf, am primit de la Gabriela anticearcanul Camo Quad de la Coastal Scents.Citisem ca este foarte bun si are acoperire maxima, dar nici chiar asa.Eu il folosesc pe toata fata, nu doar in zona de sub ochi si face pur si simplu minuni.Pana sa-l descopar preferam quad-ul de la Sephora insa voi renunta la el in favoarea celui CS.Se poate vedea in poza cum arata dupa ce am luat foarte putin produs.
Daca sunteti adeptele corectoarelor si a anticearcanelor trebuie neaparat sa-l incercati pe acesta.Pe langa asta nu este gras sau prea cremos si nu se strange pe fata sau sub ochi. Am mai patit sa utilizez corector si dupa aplicare sa arat de parca as fi plina de riduri si cute pe fata:)).Cu acesta nu este cazul
By the way eu am nuanta Light dar mai este disponibila si cea Medium.



 Fara blitz/cu blitz

Ce parere aveti despre ambalajul urmatoarei truse?

Bineinteles ca m-a atras din prima culoarea si faptul ca este dintr-un material foarte moale si placut la atingere.Ceea ce se afla inauntru e pe masura, desigur.


Trusa Red Mineral contine 22 de pensule din par de capra si ponei precum si cele sintetice - aplicator buretel, pieptene pentru gene si sprancene, aplicator rimel. Sunt foarte moi si dese si au un aspect super profi.Singurul dezavantaj al trusei este faptul ca nu contine o pensula de blending dar imi imaginez ca fiecare dintre noi are deja una acasa.
Preferatele mele din trusa sunt pensulele Deluxe Fan Brush, Contour Brush, Eyeliner si Ultra Fine Eyeliner brushes si Brow Brush.
Despre gel liner nu voi spune prea multe pentru ca deja stiti ca este mult mai bun decat tusul obisnuit si ca se aplica atat in linii fine cat si in linii groase.Cel mai mult imi place ca "aluneca" efectiv pe pleoapa.Eu il folosesc cu ajutorul pensulelor pentru linii groase si subtiri din trusa de mai sus si sunt foarte multumita de el.
Chiar il recomand persoanelor mai putin indemanatice care sunt pe fuga si trebuie sa puna cap pa cap repede un machiaj sau celor care se chinuie mai bine de o ora pentru un makeup reusit si il strica la final din cauza luniilor trase cu tusul(adica eu) :))
L-am ales pe cel negru pentru ca il folosesc cel mai des dar aveti la dispozitie o intreaga paleta de culori pentru eyeliner-ul gel.

Cam atat deocamdata.Daca va intereseaza vreun produs il puteti achizitiona de pe site-ul www.farduricolorate.ro
Voua ce produse va plac de pe site?
Pupici

15 comentarii:

Denisa spunea...

ce frumos ar fi sa primesc si eu pe gratis niste produse! ce norocoasa esti:x

Miss Z spunea...

Ador pensulele :X Vreau si euuuuuuu !!

Ami spunea...

Ce bine imi pare ca ai zis cateva cuvinte despre pensule. Chiar am stat si m`am uitat la ele de cateva ori gandindu`ma cum or fi.
Merci pentru asta si sa le folosesti sanatoasa, pe toate! :)

Amalia spunea...

Denisa poti sa si participi la concursuri si giveaway-uri si poate ai noroc:D

Amalia spunea...

Miss Z si eu le ador si cred ca se super merita un astfel de set.

Amalia spunea...

Ami multumesc:D
Daca ti le cumperi sa ne spui si noua ce parere ai;;)

reindeer spunea...

paleta 88 Metal Mania imi face cu ochiul. E.. superbicioasa :))
Iar de pensulici nici nu mai zic.

kisses

Amalia spunea...

Foxy asa e:))
:*

Camy spunea...

ce norocoasa esti! cat imi doresc si eu trusa de farduri si cea de pensule! :X

Unknown spunea...

si mie imi place trusa foarte mult.. tare as vrea si eu una:D.. la fel si pensulele sunt superbe ;;)

Amalia spunea...

Ancka toate sunt superbe.Pe mine m-a uimit in special camo quad-ul.

Amalia spunea...

Betty multumesc:)

Andreea spunea...

Sa le folosesti cu placere! Pensulele par tare moi! Pupici!

Amalia spunea...

Andreea merci!:*

Anonim spunea...

si eu folosesc de ceva vreme multe dintre produsele pe care gabi le vinde si sunt mai mult decat multumita...iti multumesc gabi:*

Trimiteți un comentariu