Buy your favourite make-up brushes

joi, 10 martie 2011

Eyeshadow primers:reviews & swatches;

joi, 10 martie 2011
Hello girls!
Va spuneam zilele trecute ca astept coletul de la Elf UK pentru a putea tresta primer-ul mineral si apoi pentru a-l pune fata in fata cu restul primer-elor pe care le detin. Incerc sa vorbesc putin despre fiecare si sa va arat ce poate:)

Am testat:
Too Face Shadow Insurance;
Radiant eyeshadow base;
Elf Mineral eyeshadow primer;
Elf eyelid primer;
DIY primer;
As fi vrut sa va pot arata si Primer Potion de la Urban Decay insa nu l-am gasit nici la Sephora si nici pe e-cosmetic nu e pe stoc.La fel si Revlon Vital Radiance...nu l-am gasit.

Too Faced Shadow Insurance are pretul ca dezavantaj fata de celelalte.Costa in jur de 65 de lei in Sephora si are 11 grame insa isi merita toti banii.TFSI se afla deja in topul preferintelor multora dintre voi si pe buna dreptate.Fardurile se aplica excelent peste aceasta baza, culorile se intensifica si rezista intreaga zi pe pleoape.

Radiant eyeshadow base costa 23 de lei si are 5 ml.Consistenta sa difera total fata de cea a primerelor pe care vi le voi arata.Este practic un primer crema iar acest lucru face ca si cele mai prafoase farduri sa ramana fixate pe pleoape. Are un finish transparent, miroase foarte frumos si rezista perfect.

Elf Mineral eyeshadow base il puteti gasi pe site-ul Elf UK la pretul de 3 lire adica in jur de 15 lei in bani romanesti pentru 4.5 grame.Imi place foarte mult textura sa oily datorita careia fardurile se aplica minunat.Nici nu e nevoie de foarte mult produs pentru a pregati pleoapa insa cred ca nu este recomandat persoanelor cu tenul foarte gras si implicit cu pleoapele oily datorita texturii despre care spuneam.Este mult mai "gras" si decat TFSI si decat primer-ul clasic de la Elf.

Elf eyelid primer cred ca il cunoasteti toate.Costa 8 lei si are acelasi gramaj ca si cel mineral, 4.5 grame.Din pacate nu se gaseste pe site-ul Elf Romania deocamdata dar am inteles ca il vor aduce cat de curand.
Are cel mai bun raport calitate-pret, nu se strange in pliul pleoapei, culoarea rezista datorita lui insa nu poate fi comparat cu alte primere mai scumpe.

DIY primer.Puteti vedea aici cum l-am facut daca sunteti interesate.Faciliteaza aplicarea fardului, la fel ca si celelalte datorita untului de corp pe care il are in componenta insa culorile nu-si pastreaza intensitatea pe intreaga zi.Presupun ca untul de corp este absorbit de piele mai rapid si din cauza asta se "sterg" culorile.

Sa trecem si la swatch-uri.Am folosit un fard de la Sephora destul de pigmentat ca sa se vada bine in poze.Va rog sa dati click pe poze pentru a le vedea la dimensiunea originala.

Dupa cum se vede, TFSI si-a facut cel mai bine treaba insa nici Radiant nu e mai prejos.Primer-ul mineral de la Elf pare a fi ca si cel la 8 lei insa dupa cum spuneam, fardurile se aplica si se blenduiesc mult mai usor dupa aplicarea lui.
Primer-ul DIY a schimbat putin culoarea fardului.L-a facut mai sidefat pentru ca am adaugat eu pigment alb sidefat cand l-am facut insa voi puteti renunta la el.
Si pentru ca nu numai cum arata conteaza ci si cat rezista, am stat cu mana intinsa vreo jumatate de ora ca sa nu murdaresc nimic si ca sa intre baza bine in piele si am incercat sa ma spal.Iata ce a iesit:

Dupa cum vad eu, sper sa nu ma insel:)), primer-ul Elf mineral s-a pastrat cel mai bine dar si cel de la Radiant arata ok.Oricum nu s-a dus nici unul de tot pana nu m-am sters cu demachiant pentru ochi si buze.
Parerea mea? Avand in vedere ca vorbim despre baza peste care aplicam fardul, se merita sa investim intr-un primer bun insa si cele mai ieftine isi fac foarte bine treaba.
In afara de cele prezentate plus Urban Decay Primer Potion nu am mai incercat un alt primer de ochi.Poate ca exista altele mai bune si cu siguranta exista altele mai proaste:))
Sincera sa fiu preferatul meu de acum este cel de la Radiant pe care il voi recumpara cu siguranta.

Voi ce primere de ochi folositi sau ce alternativa aveti pentru ele?
Pupici!

18 comentarii:

Adina spunea...

Utila postare! Din poza mi se pare ca tfsi si radiant sunt ok. Eu am folosit doar tfsi si udpp, mi se par cam la fel numai ca udpp este mai bun pentru pleoapele foarte uleioase. pup

Anonim spunea...

Eu il am pe cel de la Elf (8 lei) si pe cel de la Radiant. Preferatul meu e Radiant dar si pe cel de la Elf il folosesc din cand in cand, in special cand aplic tus.

Alexandra spunea...

buna:*
de unde cumperi de obicei Radiant eyeshadow base?
pupici

Amalia spunea...

Adina asa am citit si eu undeva insa nu am probleme cu pleoapele uleioase deci TFSI si UDPP imi priesc la fel de bine.
Imi pare rau ca nu l-am gasit dar deocamdata am destule:))
:*

Amalia spunea...

Shopperita la tine am vazut prima data primer-ul Radiant si mi-a luat vreo 2 luni sa-l gasesc:))

Amalia spunea...

Alexandra eu sunt din Iasi si am luat primer-ul de la Mon Parfum din Iulius Mall.
Se mai gaseste si la B&B si probabil ca mai sunt si alte magazine in Bucuresti de unde il poti lua:*

Unknown spunea...

si eu zic ca Radiant este cel mai bun...si accesibil la pret..foarte utila postarea..
eu inca nu am Radiant dar m-ai convins:D

claudia spunea...

Eu sunt mare fan radiant de cand am aflat de el...din aceeasi sursa ca tine de altfel :))! ma tenteaza UDDP, dar cand ii vad pretul ma conving singura ca nu am nevoie de el :D!

Amalia spunea...

Bondarica se merita Radiant.Pacat ca se gaseste atat de greu...cel putin in Iasi.

Amalia spunea...

Claudia avand in vedere ca poti avea aceeasi calitate la un pret mult mai mic, nu se merita.
Doar daca il iei impreuna cu vreun kit Urban Decay si asa e foarte avantajos.
Eu de exemplu am TFSI-ul din kit-ul Look Of Love de ls Too Faced.
M-a ajuns 125 de lei cu reducere si contine si rimel si gloss si primer +un trio toate full size si un primer de fata mini si o pensula kabuki:D

Alexandra spunea...

@ amalia ms mult:*
o sa caut, dk nu gasesc t anunt:P

Miss Z spunea...

Eu am unul de la Sephora SI unul de la elf...
Dar vreau sa imi cumpar TFSI-ul si primerul Radiant ...neaparat!am auzit ca cel din urma e foarte , foarte bun! Chiar o sa ma duc la Mon Parfum sa vad daca este baza de la radiant...ca doar stau la 2 min de mall :)))

pupici

Amalia spunea...

Alexandra cu placere:*
Sper sa-l gasesti.Merita incercat.

Amalia spunea...

Miss Z daca nu il mai au lasa-le nr de telefon sa te sune cand il primesc.Eu asa am facut.
Sau du-te la Elegance sau ceva de genu se cheama standul din Carrefour Felicia, pe langa Intersport:D

Ami spunea...

Din ce am incercat si testat eu, TSFI mi se pare cel mai bun, putin peste udpp, cel putin in intensitatea culorilor. Ca si rezistenta, nu am avut probleme cu nici unul dintre ele pana acum.
Ah si inca o faza foarte misto, eu am un spray de la UD, all nighter, care ajuta la fixarea machiajului pe intreaga fata, deci presupun ca ma ajuta si respectivul din acest punct de vedere :)
Merci mult pentru postare, mi se pare una foarte folositoare :)

Amalia spunea...

Ami in legatura cu spray-ul pentru fixare am vazut si eu spray-ul de la Mac si ma tenteaza sa il incerc.
Deocamdata il voi comanda cu siguranta pe cel de la Elf:)

Anonim spunea...

Amalia cat ai dat pe cel de la radiant:P ms

Amalia spunea...

Anonim am dat 23 de lei pe el:)
Se merita!

Trimiteți un comentariu