Buy your favourite make-up brushes

miercuri, 2 martie 2011

Preferatele lunii februarie.

miercuri, 2 martie 2011
Hello girls!
In primul rand va urez tuturor o primavara calduroasa, vesela si insorita, primavara in care sper din tot sufletul sa putem petrece cat mai mult timp impreuna.De ce spun asta?Pentru ca trebuie sa recunosc, blog-ul a devenit o parte extrem de importanta din viata mea.E la fel ca un catelus sau o pisicuta pe care o am acasa si pe o indragesc:ma gandesc cum sa il ingrijesc mai bine, cum sa-l aranjez mai frumos si sa fie cat mai placut:D
Luna asta a trecut destul de repede si cred ca nu am apucat sa testez prea multe produse dar aceasta este lista mea:

 - Metrocreme de la Ivatherm.O am de ceva vreme dar luna asta am folosit-o mai intensiv pentru ca am avut ceva probleme cu teul.Este o crema de tratament pentru roseata cutanata si inflamatie.De obicei roseata tenului se datoreaza temperaturii scazute, vantului sau altor fenomene de genul acesta de care am avut parte din plin.
- Parfum Emporio Armani for her.A zacut mult si bine prin sertar insa luna asta l-am preferat.Merge perfect cu anotimpul, zic eu.
- Luciu de buze Sexy Motherpucker de la Soap&Glory nuanta Nude.Am scris cateva cuvinte si am facut niste swatch-uri aici.
- Rimelul Lash Injection de la Too Faced.Il prefer de multa vreme dar lunile trecute am incercat si noutati asa ca nu l-am folosit asa des ca acum.In final am revenit la el.
- Wet'n'Wild mono eyeshadow + eyeliner auriu.Swatch aici. si aici.
- Lac de unghii Miss Sporty Quick Dry - Clubbing.
- Yankee Cande tart cu aroma de clean cotton.Ador lumanarelele de la Yankee Candle iar aceasta e cu adevarat deosebita.Mai recomand si aroma de liliac sau cea de capsuni.Delicioase:D.
 - Unt de corp The Daily Smooth de la Soap&Glory.
- Elf bronzer in nuanta Warm Tan.
Voua ce v-a placut sau ce ati folosit mai mult in luna ce tocmai a trecut?
Pupici!

5 comentarii:

Amalia spunea...

Betty am vazut si eu tag-ul la cineva si ma gandeam sa il fac azi:D
Chiar n-am realizat ca e cate un produs din fiecare categorie acolo.Pur si simplu m-am gandit ce mi-a placut sa folosesc cel mai mult luna asta:D

Alexandra spunea...

Super produse! Imi trebuie si mie bronzerul elf, ca prea multe il iubiti atata! :)
Pup!
____________
http://beautyshinesfromwithin.blogspot.com

fashion doctor spunea...

oja cu uscare rapida miss sporty e super,au si culori frumoase ,se usuca rapid si rezista,imi place si mie.good choice.pupici

Amalia spunea...

Alexandra sper sa-ti placa si tie daca ti-l cumperi:)

Amalia spunea...

Modniza pe langa asta are si pesula noua, curbata care e foarte eficienta:*

Trimiteți un comentariu