Buy your favourite make-up brushes

joi, 3 martie 2011

Review:Nivea Lapte demachiant Pure&Natural.

joi, 3 martie 2011
Hello girls!
Am aflat de aceasta gama prima data de la Iguanitza si am fost foarte curioasa in legatura cu ea.
Initial am vrut sa iau mai multe produse dar apoi mi-am dat seama ca mai bine le incerc pe rand pentru ca nu toate produsele pentru ten imi priesc.Am cumparat laptele demachiant pentru toate tipurile de ten cu ulei de argan bio si aloe vera bio.
Descrierea oficiala: Laptele demachiant NIVEA VISAGE pure & natural conţine ulei de argan BIO pur şi aloe vera BIO, într-o formulă fără parabeni, siliconi sau coloranţi artificiali. Curăţă tenul cu blândeţe şi îndepărtează eficient machiajul într-un mod natural.
Menţine echilibrul natural al pielii, pentru ca tenul tău să radieze de sănătate.
Uleiul de argan este o sursă naturală de vitamina E şi deţine astfel proprietăţi antioxidante deosebite. Oferă protecţia ideală împotriva radicalilor liberi de la nivelul pielii, ce pot fi provocaţi de influenţele mediului sau de stres şi ajută la menţinerea barierei naturale de protecţie a pielii.
Gelul de aloe vera este bogat în vitamine, săruri minerale, aminoacizi şi enzime, fiind recunoscut pentru proprietăţile sale de hidratare şi vindecare. Acestea îi permit să exercite o dublă acţiune: de curăţare şi de hidratare a tenului. 
Descrierea mea:Acest nou lapte demachiant de la Nivea vrea sa intre in randul produselor bio, pe baza de plante, avand 95% ingrediente de origine naturala.Are 0% parabeni, 0% siliconi, 0% coloranti, 0% uleiuri minerale.Va arat si o poza cu lista de ingrediente ca sa va puteti face si singure o parere.

Avand in vedere cele spuse mai sus chiar pot sa afirm ca noul lapte demachiant este o imbunatatire majora fata de celelalte game Nivea.Eu personal n-am putut sa folosesc niciodata lapte demachiant sau creme de la Nivea pentru ca ma ustura automat fata sau ma inroseam destul de tare.Pe langa asta mi se parea ca laptele demachiant are o textura lipicioasa care incarca pielea in loc sa o curete. Nu este si cazul laptelui demachiant Pure&Natural pe care il folosesc deja de ceva timp si nu am avut niciodata probleme cu el si mi-am simtit tenul curat, fin si lejer dupa fiecare folosire.
Ce imi place? Textura lejera, faptul ca are extract de ulei de argan...si stim toate ca acesta are proprietati benefice pentru ten, faptul ca lasa tenul extrem de curat.Mi s-a intamplat de multe ori, cu alte demachiante, ca dupa ce am crezut ca am dat jos tot machiajul si m-am spalat pe fata, sa ramana urme de fond de ten pe prosop.In acest caz nu s-a intamplat asa.Nici pretul nu mi se pare unul mare, avand in vedere tipul produsului.Costa in jur de 18 lei pentru 200ml de produs.
Ce nu imi place? Faptul ca este un demachiant dedicat doar tenului, nu poate fi folosit si pentru ochi sau buze si poate ca mi-ar fi placut un alt fel de ambalaj si imi imaginam un alt fel de ambalaj cand am auzit de aceasta gama.
Daca il recomand? Cu siguranta! Este un demachiant foarte delicat iar raportul calitate/pret mi se pare unul foarte bun.
Voi l-ati incercat?Ce demachiante preferati pentru ten?

16 comentarii:

Denisa spunea...

nu imi plac demachiantele lapte! :) sunt cam lenesa si ma enerveaza sa stau 5 minute pana ma demachiez. mai bine iau un servetel umed si in 2 minute sunt gata:x

Andreea spunea...

Eu am fost nu dezamagita ci foarte dezamagita in general de demachiantele Nivea :)
Nu stiu daca mai revin la demachiantele obisnuite si daca am sa imi fac curaj sa il testez pe acesta,din cauza ca m-am indragostit mult prea mult de lotiunea micelara.
Pupici si multumim de review! Asadar mi s-a daramat mitul "demachiantele Nivea ustura si nu sunt bune de nimic".

Amalia spunea...

Denisa eu am rabdare cand vine vorba de demachiere:D

Amalia spunea...

Andreea exact asa eram si eu.Mi se pareau groaznice demachiantele Nivea si ma usturau groaznic dar am fost prea curioasa in legatura cu asta.

DeliasBeautyBlog spunea...

Mie imi place sa am demachaintul all in one.Ptr fatza,ochi,buze...Sunt lenesa stiu :))

Amalia spunea...

Sweet Crazy Lollipop eu nu pot sa folosesc asa ceva. ma ustura prea tare ochii:))
Doar lotiune micelara pot folosi ca all in one.

DeliasBeautyBlog spunea...

Inseamna ca eu sunt norocoasa hi hi hi :))
Pupici!

Elena Bby spunea...

Super , chiar ma tenteaza sa il incerc si eu ... de obicei folosesc ori garnier pt ten sensibil ori demachiantul de la elmiplant ( sunt multumita de el ) iar atunci knd sunt lenesa servetelele demachiante Pon Pon

Ela spunea...

This reviw comes in handy pentru ca demachiantul meu este pe terminate si o sa merg zilele acestea sa imi cumpar altul.Chiar nu se poate folosi si pentru ochi? :(

http://ela-s-thoughts.blogspot.com/

Anda Zelenca spunea...

Chiar vreau sa-l incerc si eu, dar am prea multe acum, trebuie sa mai termin din ele. Eu ma intelegeam super bine si cu cel albastru de la Nivea si am ochii super sensibili. Pup.

Amalia spunea...

Elena Bby sper sa-ti fie bun si tie:)

Amalia spunea...

Ela eu personal nu pot folosi nici un lapte demachiant petru ochi.Doar lotiune micelara sau demachiant pentru ochi si buze dar ai mai folosit poate ca la tine e ok:D

Amalia spunea...

Anda pentru mine cel albastru de la Nivea era horror:)).Ma tavaleam pe jos de usturime iar acesta nou este cu siguranta imbunatatit cu mult:*

claudia spunea...

incearca si crema lor hidratanta, eu am testat-o si am si cumparat-o dupa cateva zile :), tot bio, tot cu ulei de argan, recomand!
te-am pupat.

Amalia spunea...

Claudia o voi incerca mai mult ca sigur:) merci:*

Alice spunea...

Dau o fuga azi la carrefour sa imi iau si eu una. Abia astept sa o incerc. Pupici!

Trimiteți un comentariu