Buy your favourite make-up brushes

marți, 15 martie 2011

Review:produse din noua gama Gerovital Plant

marți, 15 martie 2011
Hello girls!
La inceputul saptamanii trecute am primit de la Farmec pachetul cu mostre din noua gama Gerovital Plant si le-am luat la testat imediat.
Sigur ca nu am apucat sa incerc toate tipurile de crema oferite dar voi vorbi astazi despre 2 dintre ele care mi-au atras atentia.

Crema hidratanta
 
Descriere oficiala:
Este un produs destinat îngrijirii pielii feţei şi gâtului, o cremă de zi cu efecte intensiv hidratante.Complexul Herbatonic şi Aquaxylul asigură echilibrul optim de hidratare, nutrire şi remineralizare a pielii. Ceramidyl-Omega reface funcţia de barieră a pielii, aceasta devenind mai hidratantă, mai elastică, mai tonică. Uleiurile naturale de Jojoba şi Soia hrănesc şi regenerează pielea, asigurând protecţie întreaga zi.
Extractul organic de Floare de Colţ are efecte antioxidante, calmante protejând pielea împotriva factorilor de mediu nocivi.  
Imbunătăţeşte gradul de hidratare al epidermei, protejează pielea, redând astfel tenului aspectul natural, prospeţimea şi vitalitatea.
Descrierea mea:
Este o crema care hidrateaza foarte bine tenul si ii da un aspect deosebit de luminos.Eu personal o folosesc peste noapte.Ma dau seara inainte de culcare, mai ales acum dupa o perioada lunga de frig in care tenul meu a avut de suferit.
Poate fi folosita si pe zonele fetei care nu sunt foarte uscate pentru ca nu incarca si nu ingrasa excesiv tenul.
Ce imi place?
Parfumul care este unul hipoalergic si foarte placut, textura usoara care se absoarbe repede in piele si pretul este si el unul foarte mic - aproximativ 23 de lei.
Ce nu imi place?
Deocamdata nu am ce sa scriu aici.Dupa ce o voi folosi mai mult voi reveni daca e cazul.
Daca il recomand?
Da, chiar merita incercat.

Crema antiimperfectiuni
Descrierea oficiala:
Este un produs modern de înfrumuseţare cu o formulă special concepută pentru uniformizarea şi redarea strălucirii tenurilor pătate, pigmentate neuniform, cu semne rămase de la acnee, etc.
Prin ingredienţii prezenţi în formulare, crema exercită o acţiune complexă:
  • decolorează petele existente şi îndepărtează stratul de celule moarte de pe suprafaţa pielii prin efectele  acizilor din fructe, uniformizând tenul                                                                                       
  • previne apariţia petelor noi şi îmbătrânirea accelerată a pielii şi prelungeşte în timp efectul de decolorare prin prezenţa  extractului antioxidant, antistres din Floare de Colţ   
  • emoliază, hidratează şi hrăneşte epiderma, reface filmul protector superficial prin uleiurile vegetale prezente în formulă (Unt de Cacao, Ulei de Soia, Ulei Jojoba)
  • reface integritatea şi aspectul sănătos al pielii prin prezenţa extractului de Boswellia Serrata.
Cele mai frecvente imperfecţiuni sunt: pori vizibili, pete, culoare neuniformă, ten deshidratat, ten lipsit de strălucire, textură neuniformă, riduri.
Descrierea mea::
Este o crema-tratament foarte buna pentru a scapa mai repede de petele lasate in principal de cosuri, pete de la solar sau iritatii.De asemeni imi place foarte mult si faptul ca previne aparitia urmatoarelor cosuri:)) sau cel putin asa mi s-a parut mie.
De obicei, mai ales din cauza trecerii de la frig la caldura imi mai apare cate un cos cam o data la 2 zile.De cand folosesc aceasta crema de 2 ori pe zi, nu au mai aparut.Poate e o coincidenta sau poate chiar isi face efectul.In orice caz voi continua sa o folosesc pentru a ma convinge:)
Ce imi place?
Acelasi parfum ca si la crema hidratanta, faptul ca are efect rapid asupra iritatiilor din zona obrajilor si la fel ca si la crema despre care am vorbit mai sus, pretul foarte bun - aproximativ 23 de lei.
Ce nu imi place?
Ca nu am varianta full size:)) Dar o voi avea cand se termina mostrele.
Daca o recomand?
Da si aceasta merita incercata

Voi ce parere aveti despre noua gama Gerovital Plant?
Va pup



14 comentarii:

Andreea spunea...

Ce tare e faza "nu imi place ca nu am varianta full size"
Pupici si multumim de reviewuri!

fashion doctor spunea...

sunt si eu in testari.mersi mult.o zi buna!

Elena Bby spunea...

Si eu sunt in perioada in care o testez pe cea antiimperfectiuni , deocamdata sunt multumita dar nu total convinsa de ceea ce poate sa faca .

DeliasBeautyBlog spunea...

Mie nu imi plac :(
Delooooc!
Nu e vorba de cumparat...dar nici monstrele pe care le-am primit nu le pot folosi.

Amalia spunea...

Andreea you're welcome:*:)

Amalia spunea...

Modniza asteptam si parerea ta!Pup

Amalia spunea...

Elena Bby si eu vreau sa ma conving, dupa cum spuneam:D

Amalia spunea...

Sweet Crazy Lollipop de ce?:-s

Coconut spunea...

Momentan, eu o testez pe cea anti-imperfectiuni. Pana acum, nu mi-a facut niciun rau, iar efecte pozitive nu am cum sa vad asa repede. Pe mine insa ma deranjeaza mirosul, consider ca este mult prea parfumata. Ce m-a dezamagit cel mai mult la aceasta gama este lipsa SPF. Va rog sa ma corectati daca cumva gresesc, dar eu nu am vazut pe nicio mostra / pliant vreo mentiune legata de protectia solara.

Amalia spunea...

Coconut ai dreptate.
M-am uitat si pe site si nu scrie nicaieri cum ca ar avea SPF.

Madlen spunea...

mie imi place cea nutritiva:X

Bianca spunea...

Nu am incercat aceste produse insa voi incerca.

Amalia spunea...

Madlen pe cea nutritiva inca nu am incercat-o:D

Amalia spunea...

Bianca sa-mi spui daca ti-au placut.

Trimiteți un comentariu